Arama sonuçları: *

1. G

GIGABYTE AORUS M.2 mousea nasıl macro atılır?

Yaklaşık 5 6 aydır bu mouseu kullanıyorum mousedan memnunum küçük olması haricinde güzel bi mouse ama cidden yazılımı berbat yada ben anlayamıyorum bu kullandığım 5 aydır macro atamayı başaramadım kendi uygulaması üzerinden başka yerlere de baktım ama türkçe hiç bi kaynak yok bilen varsa...
  2. G

135 tl civarı mouse önerir misiniz?

Yaklaşık olarak 135 tllik bir bütçeye sahibim, az çok değişebilir ama 190 liralara çıkamaz ona göre önerirseniz sevinirim aklımda ilk başta hp omen 400 mouse vardı ama yazılım desteği olmadığı için ve fiyatı aklımda olan 2.mousedan daha fazla olduğu için fikrim değişti aklımda olan 2. moseda...
  3. G

170 - 190 Kulaklık önerisi

o zaman sipariş veriyorum bilgilendirdiğiniz için sağolun
  4. G

Hocam kulaklığı alma kararı almıştım ama almadan önce biraz daha araştırıyım dedim ve sanal 7.1 için drıverı olmadığını olmadığını gördüm ve farklı drıverları kullanmak kulaklığa zarar verebiliyomuş öyle diyolardı mümkünse kendi drıverı olan kulaklıklar önerebilir misiniz. fiyat 200tl civarına...
  5. G

Büyük ihtimalle önerdiğiniz kulaklığı alıcam ama aklımda Gamepower Magnus V2 kaldı onun hakkında bilgisi olan var mı
  6. G

Knk bu markayı çok öneriyolar ama bi kaç yerde ses kalitesinin hayal kırıklığı olduğunu duymuştum senin fikrin nedir
  7. G

Merhabalar, uzun süredir telefon kulaklığı kullanıyordum. Ama bugün bozuldu yeni kulaklık almak şart oldu. 150 TL ile 170 TL arası bütçem var bu fiyat bandında da Gamepower Rampage tarzı markalardan başka seçenek olduğunu düşünmüyorum. O yüzden bu tarz markaları önermekten çekinmeyin sanal 7.1...
  8. G

Gtx 1650 ryzen 3 1200

Knk şimdi herkes böyle diyince ufak bi araştırdım en ucuz 6400e sinerjide buldum 8gb ram ve 240gb ssd sonra bi gamegaraja baktım orda da bu aralıkta sonra itopyaya baktım orda da böyle benim anlamadığım bu arkadaşlar farklı bi dünya da mi yaşıyor bu arada dediğim sistemleein hepsi 8gb ram ve...
  9. G

Gtx 1650 ryzen 3 1200

Knk olan oldu sağlık olsun ama ne kadar hevesle aldiysam şuan o derece moral bozukluğuna uğradım neyse aga anakart da çok kötü cikarsa kapten giderim onu demicem
  10. G

Gtx 1650 ryzen 3 1200

Afied olsun knk
  11. G

Gtx 1650 ryzen 3 1200

Sağol knk dediğin gibi biraz fırsat kovalama ama fırsat kovalamadan iyi aldığımı düşünüyorum ama başkaları öyle demiyo bide sizin fikrinizi almak için sordum
  12. G

Gtx 1650 ryzen 3 1200

Ram marka model belirttim ssd crusical 500gb bi ssd ama detay bilmiyorum diğer sistem de şuan dediğim sistemin aynısı ki bunları da zaten belirttim ya okuma anlama da sıkıntı cekiyosunuz yada benim hatam kusura bakmayın 1633021742 Ekran kartı da msi gtx 1650 ventus xs modeli 4gb
  13. G

Gtx 1650 ryzen 3 1200

Sizce çok mu kötü knk onu da anlarsın bu arada 1633021562 Çok kötü bi seçim mi yapmışım
  14. G

Gtx 1650 ryzen 3 1200

Arkadaşlar bugün ryzen3 1200 ve gtx 1650 bulunan bi sistemi Vatan'dan aldım 16gb gskill 3200mhz ram 500gb bi ssd bulunan ve 6800tl olan bi sistem aldım tek pişmanlığım rami ve ssdyi yukseltcegime işlemciyi yukseltebilirdim biliyorum fiyatına gore özellikleri biraz kötü ama şuda var benim ailem...
  15. G

Power tuşu takılı kaldı nasıl devre dışı bırakılır?

Knk dünden beri uğraşıyorum kurtulcak gibi değil en ufak temasta uyku moduna alıyo resmen fiziksel tuş dokunmatik oldu bu zaman kadar kurtarmaya çalıştım ama artık tornavidanin zamanı tuşu sokcem zaten çift tıkla kapanıp açılıyo tam kapatmak açmak içinde ses tuşuna atadim
  16. G

Xiaomi redmi s2 1630602491 En azından denerim Xiaomi bazı uygulamalarda rootu şart koşmuyo baktım olmuyo power tuşunu bozmak için elimden geleni yapicam ufaktan şimdi tornavidayla giriş yapcam
  17. G

İyi güzel de knk bil bakalım bende ne eksik.Benim bilgisayarım yok knk
  18. G

Arkadaşlar telefonun power tuşu takılı kaldı ikide bir kapanıp açılıyor suan o kadar hızlı yaziyorum ki kapanmadan yazabilmek için saadete geliyim bu power tuşunu iptal edebileceğim bi uygulama var mi ? Çabuk olursanız super olur her an loopa girebilir tekrar.
  19. G

eclipse zero bronze i i5 10400f gtx 1660 alınır mı?

Sağolun ben sistem bakmaya devam ediyim o zaman
  20. G

eclipse zero bronze i i5 10400f gtx 1660 alınır mı?

Psu sorunlu bi psu mu? Öyleyse işler değişir 1628847190 Sağolun hocam şuan baya fikirlerim değişti ben biraz daha araştırma yapıyım en iyisi
Top Bottom