Neler Yeni

Gtx 1650 ryzen 3 1200

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berat Karal
Arkadaşlar bugün ryzen3 1200 ve gtx 1650 bulunan bi sistemi Vatan'dan aldım 16gb gskill 3200mhz ram 500gb bi ssd bulunan ve 6800tl olan bi sistem aldım tek pişmanlığım rami ve ssdyi yukseltcegime işlemciyi yukseltebilirdim biliyorum fiyatına gore özellikleri biraz kötü ama şuda var benim ailem internetten alışverişe karşı ve ben kargoyla bişey almakta istemedim buda dogal olarak evine yakın olan yerlerden almaya itti beni sinerjinin deposu yakinlarda bulunuyodu gidip sordum ve istediğim gereksinimlerde pc yoktu bende vatana gittim ve bu dedigim sisteme 6800tl fiyat bictiler bana göre iyiydi çünkü daha bekliyecek ne sabrım ne vaktim kalmıştı 5 aydır beklememin sonucu sadece zamla karşılaştım bu yüzden almaya karar verdim bilgisayarı aldım ve o hevesle arkadaşlarıma danıştım bi kaç arkadaşım o paraya o alinir mi gibi ifsdeler kullandi zaten aldığım icin biraz kötü hissediyodum daha da koruklediler ve bana attiklari sistemlerle arasinda 200tl fark vardı sadece ve benim itopyaya gidip alamayacak olmam da cabsiydi saadete geliyorum sizce hevesim kursagimda kalcak kadar kötü bi seçim mi yaptım dediğim gibi hem internetten alışveriş yapamıyorum hem de cok uzkdan size danışmak istedim çünkü cidden çok kotulediler ve hevesim kursagimda kaldı.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yani?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sizce çok mu kötü knk onu da anlarsın bu arada
Ekran kartı modelini, ssd marka modelini, ram marka modelini vs. biz tahmin edeceğiz heralde.

Ha ayrıca diğer sistemdeki bütün parçaları biz tahmin edeceğiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berat Karal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı modelini, ssd marka modelini, ram marka modelini vs. biz tahmin edeceğiz heralde.

Ram marka model belirttim ssd crusical 500gb bi ssd ama detay bilmiyorum diğer sistem de şuan dediğim sistemin aynısı ki bunları da zaten belirttim ya okuma anlama da sıkıntı cekiyosunuz yada benim hatam kusura bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ram marka model belirttim ssd crusical 500gb bi ssd ama detay bilmiyorum diğer sistem de şuan dediğim sistemin aynısı ki bunları da zaten belirttim ya okuma anlama da sıkıntı cekiyosunuz yada benim hatam kusura bakmayın

Ekran kartı da msi gtx 1650 ventus xs modeli 4gb

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
Ne denilebilir ki, burada herkes sana çok daha iyisini alabilirdin der :) Ben hayırlı olsun diyorum :) . Pek teselli edemeyeceğim çünkü 7000 tl ye 2060 sistem aldım geçen hafta, fırsatları kovalaman lazım.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı da msi gtx 1650 ventus xs modeli 4gb
Ben mi sıkıntı çekiyorum? :kappa: 🤔

SSD model vermediniz ayrıca RAM marka model yazmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berat Karal
Ne denilebilir ki, burada herkes sana çok daha iyisini alabilirdin der :) Ben hayırlı olsun diyorum :) . Pek teselli edemeyeceğim çünkü 7000 TL ye 2060 sistem aldım geçen hafta, fırsatları kovalaman lazım.
Sağol knk dediğin gibi biraz fırsat kovalama ama fırsat kovalamadan iyi aldığımı düşünüyorum ama başkaları öyle demiyo bide sizin fikrinizi almak için sordum

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun

JackieTR

80+ Bronze
Arkadaşlar bugün ryzen3 1200 ve gtx 1650 bulunan bi sistemi Vatan'dan aldım 16gb gskill 3200mhz ram 500gb bi ssd bulunan ve 6800tl olan bi sistem aldım tek pişmanlığım rami ve ssdyi yukseltcegime işlemciyi yukseltebilirdim biliyorum fiyatına gore özellikleri biraz kötü ama şuda var benim ailem internetten alışverişe karşı ve ben kargoyla bişey almakta istemedim buda dogal olarak evine yakın olan yerlerden almaya itti beni sinerjinin deposu yakinlarda bulunuyodu gidip sordum ve istediğim gereksinimlerde pc yoktu bende vatana gittim ve bu dedigim sisteme 6800tl fiyat bictiler bana göre iyiydi çünkü daha bekliyecek ne sabrım ne vaktim kalmıştı 5 aydır beklememin sonucu sadece zamla karşılaştım bu yüzden almaya karar verdim bilgisayarı aldım ve o hevesle arkadaşlarıma danıştım bi kaç arkadaşım o paraya o alinir mi gibi ifsdeler kullandi zaten aldığım icin biraz kötü hissediyodum daha da koruklediler ve bana attiklari sistemlerle arasinda 200tl fark vardı sadece ve benim itopyaya gidip alamayacak olmam da cabsiydi saadete geliyorum sizce hevesim kursagimda kalcak kadar kötü bi seçim mi yaptım dediğim gibi hem internetten alışveriş yapamıyorum hem de cok uzkdan size danışmak istedim çünkü cidden çok kotulediler ve hevesim kursagimda kaldı.
Sadece kasa mı yoksa monitör kulaklık klavye fare derken hepsi içinde mi ?

Top Bottom