Arama sonuçları: *

1. E

Anker q30 batarya bugu

Dün anker q30 aldım. Yaklaşık 5 6 saat kullanmama rağmen hem Bluetooth da hem de soundcore uygulamasında şarjı 100% gösteriyor. Sorunu nasıl çözebilrim?
  2. E

1500 tl bütçe ile kulak dışı kulaklık

5 test integralden sonra kafa kalmadı kusura bakmayın tavsiyeleriniz için teşekkürler
  3. E

1500 tl bütçe ile kulak dışı kulaklık

yaklaşık 1500 tl bütçem var ve kulakdışı kulaklık arıyorum. Aklımda anker q30 ve akg n700 var ama önerilerinizi bekliyorum.
  4. E

İş bsnkası ilk imza banka kartı

Yarın banka kartı alıcağım ve 18 yaşın altındayım. Gözüme çarpan ilk imza oldu. Kullanan/deneyen oldu mu artıları nelerdir eksileri nelerdir?
  5. E

Daha önce karşılaşmadığım hata

Death strandibg oynarken bir anda resimdeki gibi bir hata çıktı ve oyun kapandı nedeni nedir acaba? Daha yeni 3070ti vision aldım sorun ondan kaynaklı olabilir mi?
  6. E

1200tl ye kadar kulaklık önerisi

Teşekkürler, bakaçağım
  7. E

1200tl ye kadar kulaklık önerisi

Elimdeki g432 tamamen bozulduğu için yeni kulaklık alacağım. 1200tl ye kadar çıkabilirim.kablolu kablosuz fark etmez önerilerini bekliyorum.
  8. E

Corsair Void Elite Wireless alınır mı?

kulaklıığı aldınız mı memnun musunuz?
  9. E

Logitech Pro X mi Cloud Alpha S mi?

delta 7.1 bütçemi biraz aşıyor. Önerdiğiniz Arctis prime için de anakartım msi b550m mortar wifi besleyebilir mi bilmiyorum
  10. E

Logitech Pro X mi Cloud Alpha S mi?

logitech pro x ve hyperx cloud alpha s arasında kaldım 2si de incelemelerde baya iyi duruyordu. Siz hangisini önerirsiniz veya max 1400 tl ye kadar önerebileceğiniz başka kulaklık var mı?
Top Bottom