Maeve Wiley
80+ Bronze
Void elite wireless sizce alınır mı, şarj olma süresi ve kullanım süresi ne kadar?
Kullanım süresi nerdeyse 1 güne yakın ve şarj olma süresi uzun değil, illa o fiyata kablosuz almak istiyorsan alınabilir ama dip ses sorunu eğer gerçekten varsa hoş olmaz.Void elite wireless sizce alınır mı, şarj olma süresi ve kullanım süresi ne kadar?
Kablosuz olması konusunda biraz takıntılıyım çünkü kablolar beni rahatsız ediyor. Umarım dip ses sorunu yaşamamKaliteli ve güzel diyorlar ben de bayağı araştırdım fakat dip ses sorunu var diyorlar. O yüzden Logitech g pro x istedim ama bayramdan dolayı henüz gelmedi, bütçen yetiyorsa düşünebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanım süresi nerdeyse 1 güne yakın ve şarj olma süresi uzun değil, illa o fiyata kablosuz almak istiyorsan alınabilir ama dip ses sorunu eğer gerçekten varsa hoş olmaz.
İlk başta ben de öyleydim ama bazen fazla düşünmeden almak gerekiyorKablosuz olması konusunda biraz takıntılıyım çünkü kablolar beni rahatsız ediyor. Umarım dip ses sorunu yaşamam
aldıktan sonra konuyu hortlatmak yerine güzel bir inceleme yapmayı düşünüyorumİlk başta ben de öyleydim ama bazen fazla düşünmeden almak gerekiyorumarım yaşamazsın hayırlı olsun şimdiden. Aldıktan sonra bu konuyu hortlat istersen bilgilenmiş oluruz
![]()
aldınız mı? bir kaç bilgi paylaşır mısınızaldıktan sonra konuyu hortlatmak yerine güzel bir inceleme yapmayı düşünüyorumsürprizi kaçmasın içinde başka detaylar da olacak.
![]()
Sorma ya kral. Almaya karar verdikten sonra fiyatı artmıştı. 100tl civarı eksiğim var.aldınız mı? bir kaç bilgi paylaşır mısınız
itopyada bin tl şuanSorma ya kral. Almaya karar verdikten sonra fiyatı artmıştı. 100tl civarı eksiğim var.
Hocam neredeyse tüm Wireless kulaklıkların %100 ses ayarında dip ses olayı vardır...Kaliteli ve güzel diyorlar ben de bayağı araştırdım fakat dip ses sorunu var diyorlar. O yüzden Logitech g pro x istedim ama bayramdan dolayı henüz gelmedi, bütçen yetiyorsa düşünebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanım süresi nerdeyse 1 güne yakın ve şarj olma süresi uzun değil, illa o fiyata kablosuz almak istiyorsan alınabilir ama dip ses sorunu eğer gerçekten varsa hoş olmaz.
Sağol itopyadaki fiyatına bakmamıştım. Eve varınca siparişini vereceğimitopyada bin TL şuan
kulaklıığı aldınız mı memnun musunuz?Sağol itopyadaki fiyatına bakmamıştım. Eve varınca siparişini vereceğim
Başka konuda belirtmiştim. Eve geldiğimde monitörüm bozulduğu için onunla uğraştım ve biraz daha para biriktirip monitör aldım. Şuan void elite wireless yerine surround versiyonunu alacağım.kulaklıığı aldınız mı memnun musunuz?
hangi model yaniBaşka konuda belirtmiştim. Eve geldiğimde monitörüm bozulduğu için onunla uğraştım ve biraz daha para biriktirip monitör aldım. Şuan void elite wireless yerine surround versiyonunu alacağım.