Neler Yeni

Corsair Void Elite Wireless alınır mı?

Maeve Wiley

80+ Bronze
Void elite wireless sizce alınır mı, şarj olma süresi ve kullanım süresi ne kadar?

ygtcntpl

80+ Bronze
Kaliteli ve güzel diyorlar ben de bayağı araştırdım fakat dip ses sorunu var diyorlar. O yüzden Logitech g pro x istedim ama bayramdan dolayı henüz gelmedi, bütçen yetiyorsa düşünebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Void elite wireless sizce alınır mı, şarj olma süresi ve kullanım süresi ne kadar?
Kullanım süresi nerdeyse 1 güne yakın ve şarj olma süresi uzun değil, illa o fiyata kablosuz almak istiyorsan alınabilir ama dip ses sorunu eğer gerçekten varsa hoş olmaz.

Maeve Wiley

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaliteli ve güzel diyorlar ben de bayağı araştırdım fakat dip ses sorunu var diyorlar. O yüzden Logitech g pro x istedim ama bayramdan dolayı henüz gelmedi, bütçen yetiyorsa düşünebilirsin.

Kullanım süresi nerdeyse 1 güne yakın ve şarj olma süresi uzun değil, illa o fiyata kablosuz almak istiyorsan alınabilir ama dip ses sorunu eğer gerçekten varsa hoş olmaz.
Kablosuz olması konusunda biraz takıntılıyım çünkü kablolar beni rahatsız ediyor. Umarım dip ses sorunu yaşamam

ygtcntpl

80+ Bronze
Kablosuz olması konusunda biraz takıntılıyım çünkü kablolar beni rahatsız ediyor. Umarım dip ses sorunu yaşamam
İlk başta ben de öyleydim ama bazen fazla düşünmeden almak gerekiyor :) umarım yaşamazsın hayırlı olsun şimdiden. Aldıktan sonra bu konuyu hortlat istersen bilgilenmiş oluruz :D

Maeve Wiley

80+ Bronze
İlk başta ben de öyleydim ama bazen fazla düşünmeden almak gerekiyor :) umarım yaşamazsın hayırlı olsun şimdiden. Aldıktan sonra bu konuyu hortlat istersen bilgilenmiş oluruz :D
aldıktan sonra konuyu hortlatmak yerine güzel bir inceleme yapmayı düşünüyorum :) sürprizi kaçmasın içinde başka detaylar da olacak. :)

Maeve Wiley

80+ Bronze

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,062
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign

Hocam neredeyse tüm Wireless kulaklıkların %100 ses ayarında dip ses olayı vardır...
Aslında pekte dert edilmeyecek bir problem ama bazıları dip sesi olayını çok takıyor...
Şuan logitech g935 kullanıyorum ve ses ayarım %70 te.

Maeve Wiley

80+ Bronze
kulaklıığı aldınız mı memnun musunuz?
Başka konuda belirtmiştim. Eve geldiğimde monitörüm bozulduğu için onunla uğraştım ve biraz daha para biriktirip monitör aldım. Şuan void elite wireless yerine surround versiyonunu alacağım.

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
Başka konuda belirtmiştim. Eve geldiğimde monitörüm bozulduğu için onunla uğraştım ve biraz daha para biriktirip monitör aldım. Şuan void elite wireless yerine surround versiyonunu alacağım.
hangi model yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,677
Üyeler
169,599
Son üye
emirrys
Top Bottom