Neler Yeni

Corsair Void Elite Wireless alınır mı?

OUTRA

80+
Dip ses sorunu varsa kulaklıktan tam açmazsın sesi olmaz mı?

Techno08

80+ Gold
Kablosuz olması konusunda biraz takıntılıyım çünkü kablolar beni rahatsız ediyor. Umarım dip ses sorunu yaşamam

dip ses sorunu Windowssun kendi kurduğu yazılım ile alakalı. Cihaz geldiği zaman hemen takmayın. Otomatik aygıt güncellemesini ayarlardan iptal edin ve corsairin yazılımını yükleyin sonrada cihazı takın. Böylece kulaklık için en doğru driver corsair tarafından inmiş olacak ve dip ses sorunu yaşamayacaksınız

Alpagut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Nadir ÖNCÜ
Kaliteli ve güzel diyorlar ben de bayağı araştırdım fakat dip ses sorunu var diyorlar. O yüzden Logitech g pro x istedim ama bayramdan dolayı henüz gelmedi, bütçen yetiyorsa düşünebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanım süresi nerdeyse 1 güne yakın ve şarj olma süresi uzun değil, illa o fiyata kablosuz almak istiyorsan alınabilir ama dip ses sorunu eğer gerçekten varsa hoş olmaz.
Merhabalar. Ben de kulaklığı yeni aldım kullanım süresi hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim aceba? Ben biraz takıntı yaptım ışıkları kapalı olduğu halde 14-15 saat arası gidiyor şarj ve yüzde 50 ses seviyesinde kullanıyorum.

Top Bottom