Arama sonuçları: *

1. azyorita

senpai.gg(sesli asistan) nasıl kullanılır?

Arkada açık olması yeterli. Probleminiz devam ediyorsa Discord kanalında yardımcı olabilirler.
  2. azyorita

SenpAI.GG VALORANT Sesli Asistanı Nasıl?

Çözünürlüğün kaç acaba? Her çözünürlükte çalışmıyor sesli asistan özelliği. Discord kanalında sana daha iyi yardımcı olabilirler. 1629898736 SenpAI.GG, Riot Games'in rekabette eşitlik konusundaki duruşuna göre geliştirilmiş bir uygulamadır. Tüm operasyonumuz yasaldır; hesaplarınız için herhangi...
  3. azyorita

Valorant senpai.gg(sesli asistan) ban sebebi mi?

Senpai.gg Riot uyumludur. Riot'un rekabette eşitlik konusundaki duruşuna göre geliştirilmiş bir uygulamadır. Tüm operasyonları yasaldır; hesaplarınız için herhangi bir risk içermez ve tek başına SenpAI.GG kullanımınız Riot Games tarafından banlanmak için bir neden değildir. Daha açıklayıcı bir...
  4. azyorita

SenpAI.GG nasıl kullanılır?

Sesli asistan özelliğini istediğin ayarlara getirip aktifleştirdiğinde arkada açık kalması yeterli. 1629898866 Uygulamayı arkaplanda açık bırakmanız yeterli. Sesli asistan özelliğini aktif hale getirip uygulamayı arkaplanda tutup kullanabilirsiniz. Diğer uygulamalara göre daha basit bir arayüzü...
  5. azyorita

Yardım valorant sorunu acil yardım lütfen

Senpai.gg'nin sesli asistan özelliği. Senpai arayüzünde sesli asistan kısmına girip dilediğini "ON" dilediğini "OFF" yapabilirsin. Bu bahsettiğiniz spike alarmı özelliği.
  6. azyorita

Senpai gg yüklerken virüs algılandı diyor

Virüs olmadığı halde böyle bir problemle karşılaşmışlardı bir ara fakat çözüme kavuştu diye biliyorum. Gönül rahatlığıyla indirip kullanabilirsin.
  7. azyorita

Öneri lol SenpAI uygulaması ban sebebi mi?

Senpai.gg Riot uyumludur. Riot'un rekabette eşitlik konusundaki duruşuna göre geliştirilmiş bir uygulamadır. Tüm operasyonları yasaldır; hesaplarınız için herhangi bir risk içermez ve tek başına SenpAI.GG kullanımınız Riot Games tarafından banlanmak için bir neden değildir. Daha açıklayıcı bir...
Top Bottom