Neler Yeni

SenpAI.GG VALORANT Sesli Asistanı Nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Resa Erdoğan
VALORANT için SenpAI.GG'nin VALORANT Sesli Asistanı çıkarttığını duydum sonra hemen denedim. Özellikle Spike Alarmı diye bir asistan var Spike'ın patlamasına kalan saniyeyi söylüyor bunun sayesinde kaç tane maç kazandım bilemezsiniz. Gerçi kalan saniyeyi İngilizce söylüyor Türkçe seçeneği olsa daha iyi olurdu. Siz denediniz mi bu sesli asistanı henüz keşfetmediğim özellikler var ama şuana kadar iyi gibi geldi.

emir23892

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emir bostancı
bende sesler açık gözüküyor ama oyuna girince asistan konuşmuyor nasıl düzelticem biliyormusun

Atmacale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Kemal
riot ile uyumlu demesine bakmayın , lolde de mklol vardı zamanında kırmızı ve mavinin vs respawn sürelerini söylüyordu haritada , buna benzer bir şey bu asistanda sanırım , zamanında lolde kullananların hepsini 3. parti kullanımdan banladılar diye biliyorum , ticket atıp sorun en net cevabı öyle alırsınız aksi takdirde donanım banına kadar gider , 3. parti uygulamayı açıklayamazsınız.

azyorita

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Asya Şirinsoylu
bende sesler açık gözüküyor ama oyuna girince asistan konuşmuyor nasıl düzelticem biliyormusun
Çözünürlüğün kaç acaba? Her çözünürlükte çalışmıyor sesli asistan özelliği. Discord kanalında sana daha iyi yardımcı olabilirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

riot ile uyumlu demesine bakmayın , lolde de mklol vardı zamanında kırmızı ve mavinin vs respawn sürelerini söylüyordu haritada , buna benzer bir şey bu asistanda sanırım , zamanında lolde kullananların hepsini 3. parti kullanımdan banladılar diye biliyorum , ticket atıp sorun en net cevabı öyle alırsınız aksi takdirde donanım banına kadar gider , 3. parti uygulamayı açıklayamazsınız.
SenpAI.GG, Riot Games'in rekabette eşitlik konusundaki duruşuna göre geliştirilmiş bir uygulamadır. Tüm operasyonumuz yasaldır; hesaplarınız için herhangi bir risk içermez ve tek başına SenpAI.GG kullanımınız Riot Games tarafından banlanmak için bir neden değildir.
Sitesinde böyle bir açıklama var ve bende 1 yıldır kullanıyorum hiçbir problemle karşılaşmadım.

Atmacale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Kemal
Çözünürlüğün kaç acaba? Her çözünürlükte çalışmıyor sesli asistan özelliği. Discord kanalında sana daha iyi yardımcı olabilirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

SenpAI.GG, Riot Games'in rekabette eşitlik konusundaki duruşuna göre geliştirilmiş bir uygulamadır. Tüm operasyonumuz yasaldır; hesaplarınız için herhangi bir risk içermez ve tek başına SenpAI.GG kullanımınız Riot Games tarafından banlanmak için bir neden değildir.
Sitesinde böyle bir açıklama var ve bende 1 yıldır kullanıyorum hiçbir problemle karşılaşmadım.
Karşılaşmadığınız yarın karşılaşmayacağınız anlamına gelmiyor , mklol banlarını attıklarında geriye dönük attılar o an kullananlara değil canı yananlar bilir :))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,164
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom