Arama sonuçları: *

• Users: FLYYx
  • Order by date
  1. F

El Bilek Ayak Sırt Çıtlatmak zararlımı

Yıllardır Hep bu tartışılıyor Bilimde tam açıklaması bulunamadı ama Dostlar Ben elimi Ayak uyandıgımda sağa sola dönüp sırtımı çıtlatiyom bu zararlımı bir faydası var eger bunları yapmazsam hareket edemiyorum kasılıyorum bu takıntı hale geldi uyandıgımda yürüdügümde bile kendi kendine ayagım bir...
  2. F

Sizce fiyatlar dahada düşer mi?

Elon musk Bitcoini laf ederse düşer
  3. F

Gözükü kapattıgımda Kafam sallanıyo kitleniyom

sallanıyo dedigim sallanmış gibi oluyorum eger hemen gözümü açmassam ya kitlenip halisünasyon ya kabus
  4. F

garip valla cözümü psikolijikmi yada musallatmı var
  5. F

Aldım dostlar iyiyim şuan bir sıkıntı yok
  6. F

aga durumum o kadar kötümü ama cidden degisik seyler oluyo bisey dicem ama bu olabilirmi cenabetken yanlış gusül almış olabilirmiyim cünkü yatagımın tavanında siyah bir şey gördüm birden bire biryere bakınca degisik şeyler görüyom
  7. F

O kadar kötü durumum yok ama 3 kulhu 1 elham musallatmı olmuşlardır o yüzden mi okuyayım
  8. F

Beyler bugünlerde böyle konular açıyom ama bir kac gün önce oldu uyku felci gibi birsey oldu ama bu uyku felci gibi bir şey degil uyku felci bana eskiden 2019 oluyordu şimdiki olayım böyle uyucagımda gözümü kapatıyorum gözümü kapattıgım gibi kafam sallanıyor orda hemen gözümü açıyom açmasam ya...
  9. F

Uyurken Birden Gözümü Açtıgımda karanlık bir şey görüyorum

o kadar sıkıntı cıkarmiyoda son zamanlarda arttı bi kere yine aynı şey oldu bu sefer baddaniyede karınca vardı ordu gibi 1626258977 o bana 2019 oluyodu uyku felci biliyorum ama bana o olmuyo kıpırdiyabiliyorum
  10. F

hayatımda hic bir film izlemedim 1626258840 alakası yok yani
  11. F

Merhaba Ben gece uyurken tavana dogru sırtüstü uyurken 15 saniye sonra bi korku hissedip başka yere dönüyorum ama gözümü açtıgımda karanlık bir şey görüyorum saga dogru yatmıştım bi kere gözümü kapattım 15 saniye sonra huylandım açtım büyük bi örümcek bana koşuyor korkup kactım bunlar beyin...
Top Bottom