Efe Şentürk
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
- Bütçe
- 8500
Sizce ekran kartı fiyatları dahada düşermi? Yaz sonu gibi almayı planlıyorum
Elon musk Bitcoini laf ederse düşerSizce ekran kartı fiyatları dahada düşermi? Yaz sonu gibi almayı planlıyorum
Eth 2.0 çıkıcakmış bu ay sonu ekran kartıyla mining sistemi kalkıyormuş artık elindeki parayı belli bir yere atıcan o kazıcak galibabelli olmaz düşer de artabilir de etheriumun ve doların akışına bağlı
Bitcoin mining yapandan çok etherium mining yapılıyor kartları bitiren onlarElon musk Bitcoini laf ederse düşer
iyimişEth 2.0 çıkıcakmış bu ay sonu ekran kartıyla mining sistemi kalkıyormuş artık elindeki parayı belli bir yere atıcan o kazıcak galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bitcoin mining yapandan çok etherium mining yapılıyor kartları bitiren onlar
malesefConilerden haber aldım düşecekmiş ama dolar artıp dengeleyecek fiyatları zaaa dedi
Kesin katlama şansı yokmuş gene şans işi yaniiyimişelindeki parayı biryere atıp kazıp katlayıp alacaksan süper olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
malesef
Ah beee keşke olsaydı güzel olur duKesin katlama şansı yokmuş gene şans işi yani
inşallah düşer, bende sistem alacağım fakat düşer mi zarara girermiyim soruları ile dolu kafamSizce ekran kartı fiyatları dahada düşermi? Yaz sonu gibi almayı planlıyorum
6 aydır ekran kartı stoklarının normale dönmesini bekleyen beninşallah düşer, bende sistem alacağım fakat düşer mi zarara girermiyim soruları ile dolu kafam