Arama sonuçları: *

1. Dawn Sword

Öneri Samsung Odyssey G6 27 inç monitör alınır mı ?

google'a yaz eğitim indirim programı diye orada çıkar. Sonra samsung'un sitesine bağlanacaksın. Orada e-devlet'e yönlendirecek. Eğer öğrenciysen tc kimlik no gir ve e devletteki öğrenci belgesindeki barkodunu gir işlem tamam. Eğer öğrenci değilsen akraban olur arkadaşın olur onlardan yardım da...
  2. Dawn Sword

Öneri Samsung Odyssey G6 27 inç monitör alınır mı ?

Şu an da kullanmaktayım. Kesinlikle tavsiye ederim. Kendi sitesinde eğitim indirim programı kampanyasıyla 10.079 a geliyor. Bu fiyatta bu özellikleri sunabilen başka bir monitör bulamazsın. Tam bir F/P ürün. Renkler, malzeme kalitesi ve hoparlörü kesinlikle muhteşem. Ha bir de kendi işletim...
  3. Dawn Sword

2k İÇİN OYUNCU MONİTÖRÜ

MSİ G274QPF E2 kullanmış biri olarak güzel monitör tavsiye ederim fakat ışık sızması olabiliyor. Bende ki modelde sol üst ve sol alt tarafında belirgin ışık sızması vardı. Onun haricinde ghosting ölü piksel falan yoktu. Görüntü kalitesi ve renklerini çok beğenmiştim. Işık sızması beni rahatsız...
  4. Dawn Sword

Hangi monitörü almalıyım?

Kesinlikle G65B düşünme hatta. Fiyatının en F/P ürünü aynı zamanda fiyatındaki İPS modellerinin üstünde bir monitör. VA diye kesinlikle çekincen olmasın. Samsung eğitim indiriminde stoğu bitmiş yakalasaydım direkt alacaktım. Şu an da beklemedeyim eğer tekrardan indirime girerse ya da eğitim...
  5. Dawn Sword

2K MONİTÖR TAVSİYESİ

Hocam samsung indirim kampanyası ile odyssey g65b düşünüyorum ne dersin? 9800'e geliyor. Yorumlarına baktım ve şu iki model arasında kaldım. 27GS75Q-B --- Asus TUF Gaming VG27AQL3A
  6. Dawn Sword

2K MONİTÖR TAVSİYESİ

hocam g65b düşünüyorum ama daha hâlen karar vermiş değilim.
  7. Dawn Sword

Yardım Samsung Odyssey G65B 32 Alınır mı?

hızlı modda görüntü bozuluyor mu hocam
  8. Dawn Sword

hocam resim paylaşacaktın?
  9. Dawn Sword

Tamam hocam müsait olduğun vakit atarsın. Beklemedeyim... 1742926589 274QRF QD E2 Bulsam alacaktım ama bulamadım.
  10. Dawn Sword

Hocam sen ne dersen şimdi tak diye alacağım. Çünkü Msi modelini kullandım ve çok memnun kalmıştım ki ışık sızması var diye iade ettim. Oyunlarda G65B ghosting yapıyor mu ya da yatay çizgiler mevcut mu ? Özet geçersen çok sevinirim.
  11. Dawn Sword

Hocam 2sini güncel olarak kullanıyor musun?
  12. Dawn Sword

32 mi kullanıyorsun 1742921671 İps aratmayan model diye söyleniyor ayrıca indirimle çok uyguna geliyor diye sorayım dedim. Benimde tercihim ips ama işte.
  13. Dawn Sword

Hocam neye dayanarak alınmaz diyorsunuz. Biraz açarsanız daha iyi anlayabilirim.
  14. Dawn Sword

Hocam almayı düşünüyorum da hiç iade ile uğraşmakta istemiyorum. Yani 2kya geçtim 1 hafta kullandım görüntü kalitesi muazzamdı ama ışık sızması var diye iade ettim (MSI G274QPF E2) şimdi 1080p monitör çamur gibi geliyor.
  15. Dawn Sword

32inç olanı mı alınmaz yoksa 27 32 farketmez hiç mi alınmaz anlamadım?
  16. Dawn Sword

Aynen öyle hocam ya kusurlu gelirse iade edeceğim. Daha almadım ama almayı düşünüyorum 1742895932 Valla hocam çok güzel gözüküyor va panel olmasına rağmen Peki hocam kavisli olmasının ne gibi avantajı dezavantajı var?
  17. Dawn Sword

Değerli yorumun Değerli yorumun için teşekkür ederim. Bulanıklık derken anlamadım? 1742878647 Yok olmaz. Akraba arkadaş falan varsa iste yardımcı olsunlar
  18. Dawn Sword

samsung eğitim indirimi diye arat google'dan çıkan sayfada tc kimlik no ile e-devlette ki öğrenci belge barkodunu gir faydalanırsın. 1742849795 Ölü piksel her monitörde karşılaşabildiğimiz sorun. Bu g65b modeli hakkında iyi söylemler mevcut. Karasız kaldım en kötü alıp sorun yaşarsam iade...
  19. Dawn Sword

Arkadaşlar Samsung Odyssey G65B 32 Olan modeli almayı düşünüyorum. Öğrenci indirimi ile 27 olanı 9800'e geliyor, 32 olanı ise 10.740'a geliyor. Sizce bu fiyat farkına 32 olanı almalı mıyım ya da 27 olanı al geç mi dersiniz? Bir de 32inç olanında 2k çözünürlük sırıtma yapar mı? İPS panelden...
  20. Dawn Sword

2K MONİTÖR TAVSİYESİ

valla hocam amazon da falan satılsa direkt alırım bir problem olursa hemen iade alıyorlar. Onun dışında pek güvenemiyorum hem kavisli hem de va panelli bir monitöre :/
Geri