Arama sonuçları: *

1. Dawn Sword

Çözüldü✓ Warzone'da %50 %70 gpu kullanım sorunu

hiçbir şekilde fayda etmiyor steam sürümü zaten buglıymış battle net ile indireceğim ya da güncelleme gelmesini bekleyeceğim. 1732022693 tamamdır hocam eyvallah
  2. Dawn Sword

Kankam ben de şimdi battle net ile indireceğim fakat 120 gb istiyor :D Steam sürümünde daha dün 80 85 gb indirdim :D
  3. Dawn Sword

1000-2000 arası 1TB Sata Ssd önerisi

Sata ssd mi bakıyorsun?
  4. Dawn Sword

RX7600XT ekran kartı

2.elde alman daha mantıklı olacaktır. Diğer arkadaşların dediği gibi 5 5600e yükseltmen senin için daha faydalı.
  5. Dawn Sword

Hocam oradan kaç gb indiriyor ?
  6. Dawn Sword

Şaka yapıyorsun :D Hocam 85gb indirdim bir 85 daha üzer. Güncelleme yerse düzelir mi yoksa kesin battlenet'ten mi indireyim. Ne dersin ?
  7. Dawn Sword

Evet. Bitirmeden girmiyorum
  8. Dawn Sword

oyun her açıldığında yapıyor zaten. Ondan mı kaynaklanıyor diye yine yaptım fakat aynı sorun devam ediyor
  9. Dawn Sword

MSİ B550M PRO-VDH RYZEN 5 5600 RTX 4060 VENTUS 2 X CL16 3600MHZ GOOD RAM(8X4) 32 GB Uzun zamandır warzone oynamıyordum. Dün indirdim oyuna girdikten sonra fps 80lerde dolaşıyordu bir sıkıntı olduğunu anladım. Msi afterburner programı ile takip ettikten sonra gpu kullanımı lobide bazen ara ara...
  10. Dawn Sword

Anakartımda argb girişi yok yardım

Teşekkürler.
  11. Dawn Sword

Anakartımda argb girişi yok yardım

Msi coreliquid 240r v2 aldım ama anakartımda argb girişim olmadığı için argb çalışmıyor. Kasada kontrolcüde yok. https://www.n11.com/urun/argb-rgb-led-3-pin-11-port-fan-coklayici-4847a-sata-power-5v-hub-3361885 Bu işimi görür mü ?
  12. Dawn Sword

MSİ B450M-A PRO MAX- Sıvı soğutma argb güç girişi yok

Argb destekleyen Matx Anakart önerebilir misiniz
  13. Dawn Sword

Fiyat nedir hocam ve attığın modeli mi satın aldın ? 1699304838 Ve bir şey daha soracağım. MSI MAG FORGE M100A D60 Bu kasaya sahibim bunun kontrolcüsü var mı? İçini detaylı açık bakmadım. Eğer var ise o kontrolcü işimi görür mü ?
  14. Dawn Sword

Attığın dışında yurtiçinde satılan bir model yok mu ?
  15. Dawn Sword

https://www.hepsiburada.com/alfais-4847-argb-rgb-led-3-pin-11-port-5v-sata-power-guc-fan-coklayici-serit-hub-kablo-splitter-pm-HBC000015WK6M Bu olur mu ?
  16. Dawn Sword

Çözüldü✓ Sıvı Soğutmayı Takamıyorum

Dikkatli izlemeni tavsiye ederim. Her şeyini anlatıyor
  17. Dawn Sword

M.atx argb destekli anakart önerebilir misiniz ?
  18. Dawn Sword

Başka çözüm bulamazmıyım ?
  19. Dawn Sword

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Msi b450m-a pro max anakartına sahibim. Msi mag corelıquıd 240r v2 sıvı soğutma aldım fakat argb güç girişlerini takacak yerim yok. Ne yapabilirim?
Top Bottom