Neler Yeni

Yardım Samsung Odyssey G65B 32 Alınır mı?

coastal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ali şahin
Onu 1 kere PC kapalıyken kendi işletim sisteminde gördüm başka görmedim
Bende de sadece belli oyunlarda oluyor mount&blade bannerlord veya battlefield 5 te ekranın sol tarafı titriyor. Ama ekran kaynaklı mı emin değilim. 274qrfw monitöründe test edip net bir şey söylerim.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Bende de sadece belli oyunlarda oluyor mount&blade bannerlord veya battlefield 5 te ekranın sol tarafı titriyor. Ama ekran kaynaklı mı emin değilim. 274qrfw monitöründe test edip net bir şey söylerim.
vrr açtınmı kapalıysa açıp denermisin

coastal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ali şahin
vrr açtınmı kapalıysa açıp denermisin
Kapalıymış açtım deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınmaz.
Dostum aynı klansmanda monitör bile değil nasıl önerebiliyorsun ki bunu 24 inç 1080p

2k 27 inç başka bir ips ya da va panel önersen anlarım ama çok saçma bir önerin var şuan.

Alınmaz.
Kağıt üstünde güzel monitör gözle bir bakmak gerek ama işletim sistemi işine yarayanlar için yine ikinci planda kalacaktır.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Gündüz

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Gündüz
avantaj olarak

oyunun içine daha çok çekiyor seni ilk başta çok değişik gelebilir ama sonradan alışıyorsun. Benim açımdan dezavantajı yok hocam.
Hocam almayı düşünüyorum da hiç iade ile uğraşmakta istemiyorum. Yani 2kya geçtim 1 hafta kullandım görüntü kalitesi muazzamdı ama ışık sızması var diye iade ettim (MSI G274QPF E2) şimdi 1080p monitör çamur gibi geliyor.

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Fırat Kaya
Arkadaşlar Samsung Odyssey G65B 32 Olan modeli almayı düşünüyorum. Öğrenci indirimi ile 27 olanı 9800'e geliyor, 32 olanı ise 10.740'a geliyor. Sizce bu fiyat farkına 32 olanı almalı mıyım ya da 27 olanı al geç mi dersiniz? Bir de 32inç olanında 2k çözünürlük sırıtma yapar mı?
İPS panelden geçeceğim. VA panel gözümü korkutuyor. Yorumlarınız benim için çok önemli. Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum, iyi akşamlar diliyorum.
Dostum yaşadığım en büyük sorun ekran büyük olduğu için online fps oyunlarında çok zorlanıyorum, adamlara nispeten dezavantajın oluyor, cross un bile nokta kadar oluyor öyle söyleyeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Gündüz
Dostum yaşadığım en büyük sorun ekran büyük olduğu için online fps oyunlarında çok zorlanıyorum, adamlara nispeten dezavantajın oluyor, cross un bile nokta kadar oluyor öyle söyleyeyim
32 mi kullanıyorsun

IPS harici önermiyorum. Ayrıca düz ekran daha iyi.
İps aratmayan model diye söyleniyor ayrıca indirimle çok uyguna geliyor diye sorayım dedim. Benimde tercihim ips ama işte.

Top Bottom