Yardım Samsung Odyssey G65B 32 Alınır mı?

renkleri daha iyi mi? kötümü yapıyor onu anlamadım birde monitörün kendisinden açılmıyor. windowstan açılıyor.
windows hdr ayarlama uygulamasını indirip kalibrasyon yapmanız gerek yapınca oldukça güzel görünüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk başta hdr açın kalibre edin sonra hdr a en uygun renk ayarlarını yapın ben öyle yaptım.

windows hdr ayarlama uygulamasını indirip kalibrasyon yapmanız gerek yapınca oldukça güzel görünüyor

ilk başta hdr açın kalibre edin sonra hdr a en uygun renk ayarlarını yapın ben öyle yaptım.
bu uygulamamı
1742930623071.png

kalibrasyon yaptım daha canlı oldu sen sürekli hdr da mı kullanıyorsun

Son düzenleme:
evet sürekli hdr da kullanıyorum ama şimdi windows-ayarlar-ekran-hdr kullan dan sdr ve hdr içeriğini ayarını düzenle ben 80 de kullanıyorum

ayrıca oyunlara girerken windows bildirimi geliyor oyun için auto-hdr açıldı diye.

bu uygulamamıAlıntıyı görüntüle

kalibrasyon yaptım daha canlı oldu sen sürekli hdr da mı kullanıyorsun
auto hdr da açıkmış o yüzden bildirim geliyor ama oyunlarda çok güzel olduğunu söyleyebilirim herhangi bir sorunla da karşılaşmadım.

evet sürekli hdr da kullanıyorum ama şimdi windows-ayarlar-ekran-hdr kullan dan sdr ve hdr içeriğini ayarını düzenle ben 80 de kullanıyorum

ayrıca oyunlara girerken windows bildirimi geliyor oyun için auto-hdr açıldı diye.

auto hdr da açıkmış o yüzden bildirim geliyor ama oyunlarda çok güzel olduğunu söyleyebilirim herhangi bir sorunla da karşılaşmadım.
valla hdr kalibre etmişim iyiki teşekkür ederim renkler çok daha iyi ve canlı oldu bu oto hdr açık sende onun işlevi nedir açayım mı bende

açıklamasında yazıyor oyunun desteği varsa açılıyor ve oldukça da güzel ama oyundayken masaüstüne geldiğinde parlaklık 600 nit miş gibi oluyor.

valla hdr kalibre etmişim iyiki teşekkür ederim renkler çok daha iyi ve canlı oldu bu oto hdr açık sende onun işlevi nedir açayım mı bende
ama kesinlikle tavsiye ederim. bannerlord ta az parlaklık varken bt5 te çok daha fazla oluyor ki bu benim için iyi bir şey.

avantaj olarak

oyunun içine daha çok çekiyor seni ilk başta çok değişik gelebilir ama sonradan alışıyorsun. Benim açımdan dezavantajı yok hocam.
32'' inch mi kullanıyorsun hocam memnun musun?

Arkadaşlar Samsung Odyssey G65B 32 Olan modeli almayı düşünüyorum. Öğrenci indirimi ile 27 olanı 9800'e geliyor, 32 olanı ise 10.740'a geliyor. Sizce bu fiyat farkına 32 olanı almalı mıyım ya da 27 olanı al geç mi dersiniz? Bir de 32inç olanında 2k çözünürlük sırıtma yapar mı?
İPS panelden geçeceğim. VA panel gözümü korkutuyor. Yorumlarınız benim için çok önemli. Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum, iyi akşamlar diliyorum.
aldınız mı memnun musunuz 32'' versiyonundan. Hangi tür oyunları oynuyosunuz ayrıca sizi tatmin ediyor mu monitör.

32'' inch mi kullanıyorsun hocam memnun musun?

aldınız mı memnun musunuz 32'' versiyonundan. Hangi tür oyunları oynuyosunuz ayrıca sizi tatmin ediyor mu monitör.
27 inch olanını kullanıyorum memunum 32 inch 2k için önermiyorlar kalite düşüyormuş

normal ayarlarda kullanıyorum

Geri