Yardım Samsung Odyssey G65B 32 Alınır mı?

32'' inch mi kullanıyorsun hocam memnun musun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aldınız mı memnun musunuz 32'' versiyonundan. Hangi tür oyunları oynuyosunuz ayrıca sizi tatmin ediyor mu monitör.
Diğer forumda da konu açmışsınız oradaki mesajımı kopyalıyorum:

27inç ile 32inç arasında kontrast ve parlaklık haricinde fark yok. 27inç 380CD parlaklık ve 2800:1-3000:1 civarı kontrast oranı sunuyor, 32inç ise 410CD parlaklık ve 3500:1 kontrast oranı sunuyor (inceleme verileri). Yüksek ihtimal 32inç olanın arka aydınlatması biraz daha kaliteli. Diğer alanlarda fark yok. Yalnız 32inç olduğu için 2K keskinliğini alamayacaksınız.

32inç incelemesi:

Kendimde 27inç versiyonunun incelemesini yapmıştım:

Söylediklerimin aynısı 32inç içinde geçerli.

Arkadaşlar Samsung Odyssey G65B 32 Olan modeli almayı düşünüyorum. Öğrenci indirimi ile 27 olanı 9800'e geliyor, 32 olanı ise 10.740'a geliyor. Sizce bu fiyat farkına 32 olanı almalı mıyım ya da 27 olanı al geç mi dersiniz? Bir de 32inç olanında 2k çözünürlük sırıtma yapar mı?
İPS panelden geçeceğim. VA panel gözümü korkutuyor. Yorumlarınız benim için çok önemli. Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum, iyi akşamlar diliyorum.
İndirimi kullanmak için üniversite öğrencisi mi olmak lazım. Ben lise sonum da bana olmuyor heralde indirim

Geri