Neler Yeni

Yardım Samsung Odyssey G65B 32 Alınır mı?

renkleri daha iyi mi? kötümü yapıyor onu anlamadım birde monitörün kendisinden açılmıyor. windowstan açılıyor.
windows hdr ayarlama uygulamasını indirip kalibrasyon yapmanız gerek yapınca oldukça güzel görünüyor
Post automatically merged:

ilk başta hdr açın kalibre edin sonra hdr a en uygun renk ayarlarını yapın ben öyle yaptım.

windows hdr ayarlama uygulamasını indirip kalibrasyon yapmanız gerek yapınca oldukça güzel görünüyor

ilk başta hdr açın kalibre edin sonra hdr a en uygun renk ayarlarını yapın ben öyle yaptım.
bu uygulamamı
1742930623071.png

kalibrasyon yaptım daha canlı oldu sen sürekli hdr da mı kullanıyorsun

Son düzenleme:
evet sürekli hdr da kullanıyorum ama şimdi windows-ayarlar-ekran-hdr kullan dan sdr ve hdr içeriğini ayarını düzenle ben 80 de kullanıyorum

ayrıca oyunlara girerken windows bildirimi geliyor oyun için auto-hdr açıldı diye.

bu uygulamamıAlıntıyı görüntüle

kalibrasyon yaptım daha canlı oldu sen sürekli hdr da mı kullanıyorsun
auto hdr da açıkmış o yüzden bildirim geliyor ama oyunlarda çok güzel olduğunu söyleyebilirim herhangi bir sorunla da karşılaşmadım.

evet sürekli hdr da kullanıyorum ama şimdi windows-ayarlar-ekran-hdr kullan dan sdr ve hdr içeriğini ayarını düzenle ben 80 de kullanıyorum

ayrıca oyunlara girerken windows bildirimi geliyor oyun için auto-hdr açıldı diye.

auto hdr da açıkmış o yüzden bildirim geliyor ama oyunlarda çok güzel olduğunu söyleyebilirim herhangi bir sorunla da karşılaşmadım.
valla hdr kalibre etmişim iyiki teşekkür ederim renkler çok daha iyi ve canlı oldu bu oto hdr açık sende onun işlevi nedir açayım mı bende

açıklamasında yazıyor oyunun desteği varsa açılıyor ve oldukça da güzel ama oyundayken masaüstüne geldiğinde parlaklık 600 nit miş gibi oluyor.

valla hdr kalibre etmişim iyiki teşekkür ederim renkler çok daha iyi ve canlı oldu bu oto hdr açık sende onun işlevi nedir açayım mı bende
ama kesinlikle tavsiye ederim. bannerlord ta az parlaklık varken bt5 te çok daha fazla oluyor ki bu benim için iyi bir şey.

Geri