bu konuyu incelerseniz 32 inç hakkında yapılan yorumları görürsünüz şöyle diyim 2k monitöre standardı 27 inç dir 32 ise 4k dır biraz araştırırsanız dediğimi anlarsınız bendede 27 inç olanı var çok memnunum bende çok terettüt ettim 32 olanımı alsam diye pişman değilim 27 aldığım içinYorumunuz için teşekkür ederim ancak bundan daha net bir açıklamaya ihtiyacım var. Bu monitörü 32" olarak kullandınız mı?
27" fiyatı ile 32" fiyatı Samsung'un eğitim indirimi ile aynı fiyatlara denk geliyor. Uygun şartlarda 32" değerlendirilebilecekse neden kaçıralım?
Aldık bakalım, gelince göreceğiz artık24 inç 1080p ile 32 inç 1440p aynı ppi a sahip dolayısıyla görüntü kalitesi benzer nasıl ki 24 inçte pixel saymıyorsak 32 inçte te piksel sayılmaz diye düşünüyorum 32 inç kullanmadım ama 27 inç 1080p monitör kullandım piksel sayma diye bi hurafe yok bence gönül rahatlığıyla 32 inç olanı alabilirsiniz eğer biraz daha keskin görüntü istiyorsanız 27 inç olanı alın çok fark etmiyor ama 10 ppi fark var 27 inç ile 32 inç arasında
bende aynı şekilde yaptım hocam hayırlı olsun güzel günlerde kullanınAldık bakalım, gelince göreceğiz artıkIPS kullanıcısıyım normalde, ilk kez bir VA panel Curved ekrana şans verdim, umarım üzmez