Samsung g65b alınır mı 13 bin tl ye?

Hocam monitör çok iyi paneli renk kalitesi vs. ama sana yaşadığım sıkıntıyı anlatayım:
İlk aldığımda scanline sorunu vardı sarımtırak bej tarzı renklerde ufak ufak kareler çizgiler görüyordum biraz renk ayarıyla çözdüm gibi oldu bu sorunu. Sonrasında bir ölü piksel oluştu onu da kafaya takmadım gözükmüyor diye. 5-6 ay civarı bir süre kullandım ve panelde yanık oluştu. Masaüstümdeki klasörler panelde iz bıraktı. Bu iz sebebinden ötürü iyice rahatsız etti, garantiyle görüştüm ve eve gelip paneli sıfır panel ile değiştirdiler. Samsung bu konuda çok iyi. Garanti süresince en iyi şekilde yardımcı oluyorlar. Ama paneli çok sağlam değil gibi düşünüyorum artık bu monitörün. Ek olarak tesadüf mü yoksa monitörden kaynaklı mı bilmiyorum, uzağı göremez oldum iyice bulanıklaştı, göz numaram arttı sanırım. Bu monitörü aldıktan sonra kullanmaya başladığım andan itibaren bu görme sorununu yaşamaya başladım.

Alınabilir bir monitör neticesinde özellikleri vs. çok kapsamlı bayağı iyi bir monitör. Ama ben bu yukarıda yazdıklarımı yaşadığım için biraz soğudum. Yeni takılan sıfır panelin içinde toz kalmış fabrika da üretim bandından çıkarken. Birkaç aya tekrar panel değiştirticem. Sonrasında büyük ihtimal ile satıp IPS panel bir monitör bakmayı düşünebilirim. Samsung un 27" IPS 2K panel monitörü vardı ona da bakabilirsin.

Geri