Arama sonuçları: *

1. III I II III I I

Windows 11 Betaya geçtim

Öncelikle iyi mi? yoksa kötümü yaptığına karar verecek kişi sensin. W11 kullansan ne kaybedersin mesela? Ben bir süredir kullanıyorum ve herhangi bir anormal durumla karılaşmadım, şuan akıcı ve stabil duruyor. En azıdan tecrübe ediyorum ve artı eksilerini keşfediyorum.
  2. III I II III I I

Windows 11 kurulmuyor

Ben t5 19.2 monster da kullanıyorum. Windows insider programı ile kurulum yaptım. Herhangi bir sıkını yaşamadım. İnsider kullanmanı tavsiye ederim.
  3. III I II III I I

Evde spor yapmak mümkün mü

evde yaptığın spor asla salondaki gibi olmuyor. Zamanında kendi evime dambıl seti, bar ve çok fonksiyonlu set aldım. Bir süre sonra spor yapmak istemedim, ilk başlarda çok iyi gidiyor. Bir süre sonra ağırlıklar yetersiz geliyor, sehpa işlevini yitiriyor. Şimdi eve bar, ağırlık, sehpa ve dambıl...
  4. III I II III I I

2. El araba alırken kaç bin km altındakilere bakmalıyım

Burada şairin vurgulamak istediği nokta, elinde bulunan bütçe ile sokakta yatan düşük km aracın ulaşılmaz olduğu. Türkiye de yaşadığınızın farkındasınızdır umarım. Düşü km de ki bir aracın fiyatı muadillerinin üzerindedir. Tabi ki 50 bin km de ki bir araçla 500 bin km de ki bir araç bir...
  5. III I II III I I

2. El araba alırken kaç bin km altındakilere bakmalıyım

Aracın ömrünü km değil nasıl bakıldığı belirler. 1626615898 Dostum o bütçe ile fazla bir seçenek kalmıyor. Alabileceğin araçlar sınırlı, dizel almanı tavsiye etmem. Dizel araçlar fazla km yapan insanlar için ideal, doğal olarak düşük km li bir dizel aracı uygun fiyata bulursan o araca şüphe ile...
Top Bottom