Arama sonuçları: *

1. SyleeXin

RTX 4060 8gb (İnceleme)

hocam siz beni yanlış anlamışsınız ben kullanıcı olarak yorularımı dile getirdim 2k kullanan biri olarak nası bi performans aldığımı söyledim kartın gücüdür falan pek bahsetmedim benim gibi kullanıcı profili olan kişilerin nası bi deneyim yaşayacağını anlattım
  2. SyleeXin

Öneri Kolay Ehliyet Almanın Püf Noktaları

Merhabalar, bugün ehliyetimi almış bulunmaktayım. Size gördüğüm ve sizin de benzerlerini göreceğiniz sorunları dile getirip yardımcı olmaya çalışacağım. Heyecan: İlk maddemiz çok basit: heyecan. Heyecansız gitmeniz gerekiyor, çünkü trafik heyecanı kaldırmıyor. Hocalarınızın dediğinin dışında...
  3. SyleeXin

Bodycam 2 saat sonra satışa çıkıyor

aynen bölgesel fiyatlanma yaptılar demek ki
  4. SyleeXin

erken erişimde olan oyunlar genelde girmiyor ama umarım girer diyelim
  5. SyleeXin

evet arkadaşlar geçmiş olsun 30 dolar olarak çıkacakmış ve saat 23:00da çıkacağı söyleniyor şahsen o kadar paraya değmez diyip almayacağım
  6. SyleeXin

erken erişim diye ucuz yapabilirler bende 4060 var güzel oynatır diye düşünüyorum
  7. SyleeXin

bende tam bilmiyorum ki ücretsiz olcağını sanmam
  8. SyleeXin

20 dolardan fazlası çok saçma olur
  9. SyleeXin

Lisede belge alabiliyor muyum?

eğer arkadaşın dediği gibiyse dilekçe yazıp verebilirsin müdüre özürlüye geçirir
  10. SyleeXin

belli değil
  11. SyleeXin

fiyat uygun olursa bugün almak istiyorum
  12. SyleeXin

Merhabalar benim şahsen çok merak ettiğim ve sizinde merak ettiğinizi düşündüğüm bir oyun bugün satışa çıkıyor. Bu oyun hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum sizce ne kadar fiyatı olur beklentilerimizi karşılar mı ? https://store.steampowered.com/app/2406770/Bodycam/
  13. SyleeXin

12.sınıfta dershaneye gitmek vs gitmemek

bilgim yok ama otistik çocukları reklam yapıyolardı en son :D
  14. SyleeXin

kral sen kendini biliceksin düzgün çalışabiliyosan evde çalış dershanedekilerde emin ol pek farklı bir şey yapmıyo samimi bi hocamla niye dershaneye geliyonuz ki zaten youtubeda aynısı var diye dalga geçiyodu bizle ordan örnek al ama illa tahta olcak sınıf ortamı istiyorum diyorsan dershaneye...
  15. SyleeXin

17 bin TL bütçe pc önerisi

biraz yukarı çıkabiliyor musun
  16. SyleeXin

dershanede isteksiz çocuklar aile zoruyla gelmiş olan çocuklar ders yapmana - yönde müdahale ediyo genelde dershaneleri sevmiyorum ben pek.
  17. SyleeXin

Yardım Honda Civic 2005 Debriyaj

araçı bi tek ben sürücem zaten bayramdan sonra o yüzden alışırım diye düşünüyorum
  18. SyleeXin

benzinli araçlar gazı seviyo anladığım kadarıyla
  19. SyleeXin

Merhabalar herkese iyi forumlar sorum çok kısa ehliyet alıyorum bu cumartesi günü arablarla aram iyidir direksiyon dersinde 1 kez bile stop ettirmedim dizelde stop ettirmek zaten ayrı bir çaba gerektiriyor benim sorum şu dizelde kolay direkt kaldırıyorum fakat benzinli hatta lpgli bir aracımız...
  20. SyleeXin

🔥İndirim Kamp Sandalyesi 219 TL

doğrudur 90 kilo ile test etmedim
Geri