Yardım Honda Civic 2005 Debriyaj

SyleeXin

80+
Reaksiyon skoru
65
Merhabalar herkese iyi forumlar sorum çok kısa ehliyet alıyorum bu cumartesi günü arablarla aram iyidir direksiyon dersinde 1 kez bile stop ettirmedim dizelde stop ettirmek zaten ayrı bir çaba gerektiriyor benim sorum şu dizelde kolay direkt kaldırıyorum fakat benzinli hatta lpgli bir aracımız var şuan araç şehir dışında olduğu için pratik yapma imkanım yok fakat aralarında dağlar kadar fark olur mu zorlanır mıyım çok fazla trafikte sıkıntı yaşar mıyım alışmak ne kadar sürer tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Honda civic 1.6ls vtec 2 2005 olması lazım

Kaldırma esnasında ayağını debriyajdan çok hafif çek, daha sonra gaza bas. Sonrasında da kademeli olacak şekilde debriyajdan 2 saniye içerisinde kaldır. Bu şekilde motor yüksek devirlere çıkmadan rahatça kaldırırsın.

benzinli araçlar gazı seviyo anladığım kadarıyla

Herhangi bir benzinli aracı hiç gaz vermeden yokuş yukarı bile kaldırırım, böyle düşünmek yanlış. Her arabanın huyu farklı, ona göre davranmak lazım. Honda'ları rolantide kaldırabilirsin ama seri olmaz. Bu yüzden dediğim gibi yaparsan istediğin serilikte kalkar.

Arabayla 1 hafta gez dolaş pratik yap. Bir daha stop ettirmezsin. Ayağın alışırsa sorun olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,317
Üyeler
188,403
Son üye
VeyselCftc63
Geri