Arama sonuçları: *

1. kalenderonur

RTX3080 için işlemci değiştirmeli miyim?

İyi dilekleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
  2. kalenderonur

5900x aldım zaten ama "Corsair H100i RGB Platinium White" bunu soğutmaya yetecek mi?
  3. kalenderonur

Tekrar merhaba, R7-3700X ile vedalaştık ve R9-5900X aldım. Şimdi kafama takılan "Corsair H100i RGB Platinium White" bunu soğutmaya yetecek mi? :) Sanırım bu işin sonu yok, sürekli masraf açıyoruz...
  4. kalenderonur

Beyaz sistem topladım sizce nasıl :)

Hayırlı olsun, bittiğinde son halini görmek isterim.
  5. kalenderonur

[Part 3] Parça Parça Beyaz Sistem Yapma Serüveni

Güzel bir sistem olacak, hayırlı olsun...
  6. kalenderonur

Merhaba, Öncelikle yorum yapan herkese teşekkür ederim. İşlemci konusunda R5 düşünmediğimi belirtmem lazım, sanal sistemlerim olduğu için R7 veya R9 gibi core sayısı fazla olan işlemcilere ihtiyacım var. Elimdeki R7-3700X'i ikinci el olarak satıp üzerine ekleyerek yeni bir şey alabilirim diye...
  7. kalenderonur

Merhaba, Aşağıdaki sisteme sahibim ama monitörümü değiştirmeye karar verdim. Yine WQHD ama 2K olan Samsung Odyssey G5 almak istiyorum. Sormak istediğim bu ekran kartına bu işlemci yeter mi? Sanal sistemlerim olduğu için core benim için önemli, R7 5800X'e geçmeme gerek var mı? İşlemciden...
  8. Logitech Driving Force GT (900° Direksiyon Seti) / Tertemiz

Logitech Driving Force GT (900° Direksiyon Seti) / Tertemiz

Sadece -nadiren- ATS ve ETS2 oynarken kullanılmıştır. Tertemiz ve tüm fonksiyonları çalışır durumdadır. Kozmetik bir sorunu yoktur, sadece kutusu yok. İhtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. İstanbul içi elden teslim, İstanbul dışı kargo alıcıya aittir. Alana şimdiden hayırlı olsun. İletişim...
  9. ROG-STRIX-RTX3070-O8G-WHITE

İstanbul ROG-STRIX-RTX3070-O8G-WHITE

Merhaba, Aşağıya adresini eklediğim "ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3070 White Edition" ürünü almak istiyorum. Türkiye garantili ve adıma faturalı olarak almak istediğim bu ürünü temin edebileceklerin iletişime geçmesini rica ederim...
Top Bottom