İşlemcisi yetebilecek seviyedeyken gerek yok sanki de mi? Hemde 3080'i rahat alabileceğini bilmiyoruz. Belki zor alıyor, işlemciye parası kalmıyor.Anlamadiniz brom.
Ben size kaba tabirle anlatayim, 3080 in varsa git bi islemcide al yani
İşlemcisi yetebilecek seviyedeyken gerek yok sanki de mi? Hemde 3080'i rahat alabileceğini bilmiyoruz. Belki zor alıyor, işlemciye parası kalmıyor.Anlamadiniz brom.
Ben size kaba tabirle anlatayim, 3080 in varsa git bi islemcide al yani
5800x degil 5600x e de gecebilir.İşlemcisi yetebilecek seviyedeyken gerek yok sanki de mi? Hemde 3080'i rahat alabileceğini bilmiyoruz. Belki zor alıyor, işlemciye parası kalmıyor.
Bütçen varsa sat al brom en iyisi olur.Merhaba,
Öncelikle yorum yapan herkese teşekkür ederim.
İşlemci konusunda R5 düşünmediğimi belirtmem lazım, sanal sistemlerim olduğu için R7 veya R9 gibi core sayısı fazla olan işlemcilere ihtiyacım var. Elimdeki R7-3700X'i ikinci el olarak satıp üzerine ekleyerek yeni bir şey alabilirim diye düşünüyorum. Alacağım monitör 3440x1440 çözünürlükte olacak, bu yüzden kararsızım.
Bütçen varsa o sisteme ryzen 9 5900x akar be kral benceMerhaba,
Aşağıdaki sisteme sahibim ama monitörümü değiştirmeye karar verdim. Yine WQHD ama 2K olan Samsung Odyssey G5 almak istiyorum.
Sormak istediğim bu ekran kartına bu işlemci yeter mi? Sanal sistemlerim olduğu için core benim için önemli, R7 5800X'e geçmeme gerek var mı? İşlemciden dolayı ekran kartının performansı düşsün istemiyorum.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Corsair 4000D Airflow White
Asus ROG STRIX 850W White
Asus ROG Strix B550-A Gaming
AMD Ryzen7 3700X
Corsair H100i RGB Platinium White
Corsair 4x16GB Vengeance RGB PRO 3600MHz White
Asus RTX3080 White
500GB Samsung 970 Evo Plus NVMe
1TB Samsung 860 QVO
2TB Samsung 860 QVO
LG 34WK650-W Full HD IPS
HP V212A Full HD LED
Dostum tak h100i'nin performansına bak. Eğer tatmin etmezse o zaman değiştirirsin ama 2k çözünürlükte zaten işlemciye çok yük binmez. Render vesaire almayacaksan işlemciyle muhtemelen yeter.5900x aldım zaten ama "Corsair H100i RGB Platinium White" bunu soğutmaya yetecek mi?
yeter kral o soğutucu gayet iyi hayırlı olsun sorunsuz kullanırsın umarım5900x aldım zaten ama "Corsair H100i RGB Platinium White" bunu soğutmaya yetecek mi?
Yeter.5900x aldım zaten ama "Corsair H100i RGB Platinium White" bunu soğutmaya yetecek mi?