Arama sonuçları: *

1. J

Sistem montajı yardım

vidyo varda güzel kardeşim benim takıcagım parçaların vidyosu yok
  2. J

Sistem montajı yardım

Selamın aleyküm arkadaşlar ben sistem montajı yapicam ama hiçbir fikrim yok sisteme parçalarına göre montaj video site vb şeyler varmıdır yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar
  3. J

BU SİSTEM NASIL SİZCE ÖNERİ

yılın son günlerindeyiz dolar bazlı olanların fiyatını ben aldıktan sonra çok merak ediyorum knk beklesem bundan iyi bi sistem gelirmi gelebilir ama fiyatı nolur bilmiyorum
  4. J

İkinci elde adına Garantili olmuyor 2 gün sonra nolucagı meçul Ekran kartı mining görmüş olabilir Ev kullanıcısı da olsa mining yapmış olabilir eğer güçlü kart alıp öyle bir şey e girdiyse Garanti var derse benim 4 aylık kartın mesela 2024 Mayıs a kadar garantisi var farklı durum olabilir Ama her...
  5. J

parçaların kalitesine göre fiyat çıkardık ekran kartını 6700xt yapıp fiyatı 20 k yapmadım bir bak kalitesiz ve ilerde patlıyıcak bi parça varsa sana saygı duyarım ama hepsini tek tek araştırdım belkide ben yanlış biliyorum
  6. J

kardeşim bugün bu kasayı atan 2. kişisin 1 benim alıcaklarım ileriye dönük 2 göz var nizam var bi testlerine fiyatları bak bakmadan yorum yapma rica ediyorum
  7. J

Önerin varmıdır kral ?
  8. J

+Sapphire AMD Radeon RX 6700 Pulse 11321-02-20G 160 Bit GDDR6 10 GB Ekran Kartı +Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL18 CMK16GX4M2D3600C18 Ram +Samsung 1 TB 980 MZ-V8V1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD +AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci +Aerocool AirHawk Duo ARGB AIRHAWKD...
  9. J

Monitör seçiminde çok büyük bir hata mı yapmışım?

24G2U almanı tavsiye ederim varsa başka onada bakabilirsin aynı marka
  10. J

F/P monitör önerisi varmı

hocam pivot yazmışım ama ? 1658664968 knk 24G2U biraz kafama yattıyoda kulanan birisi varmı ona sormak isterim onu güzel monitör aslında 2 3 kişiyede sordum ama net bi cevap veremediler
  11. J

F/P monitör önerisi varmı

F/P monitör önerisi olan varmı pivot 144 hz 1ms ıps panel olursa iyi olur bütçe 2k 3k arası teşşekürler
  12. J

Önerebileceginiz F/P Monitör Varmıdır

bu arkadaşla fazla tartışmaya girip kapasiteni düşürme bence gereksiz insanlar zaman kaybıdır
  13. J

knk pek bilmiyorum pivot olarak geçiyo heralde aşşagı yukarı kısmından bahsediyorum ayak kısmı sorun degil
  14. J

[/automerge] 144 hz 1ms 27 inc 24 de olabilir duruma göre :)
  15. J

yok knk bu monitör bana göre degil Samsung G3 gibi olursa iyi olur teşşekürler 1658590133
  16. J

dogru düzgün cevap verebilecek kapasiten yoksa yazmana gerek yoktu ? 1658589963 hocam bu stant kısmı Samsung G3 gibi olsun diyorum bide IPS panel Va panel arasındaki fark nedir
  17. J

Önerebileceginiz F/P Monitör Varmıdır panel tipi önemli ayrıca stand kısmı Samsung G3 gibi olursa iyi olur oyun için olması gerekmekte şimdiden Teşekkürler :) Bütçe 2500/3000 K arasıdır
  18. J

Bilgisayar Sistem gereksinimi pubg

Çok teşşekür Ederim reis sagolasın eyw dediklerini yapıcam
  19. J

ram tarafında bişyeyler yapılır mı? bi 8 gb daha alınsa bide bu işlemciyi aldıgım zaman uyumlu olurmu ?
  20. J

Arkadaşlar Öncelikle Selamın Aleyküm benim bilgisayarım pc pubg kaldırmıyo hangi parçamı yükseltmeliyim yada önerileriniz nedir ne yapmalıyım hangi parçamı yükseltmeliyim yada bi öneri düşünceniz varmı yanıtlarsanız çok sevinirim iyi forumlar İŞLEMCİ: İntel Pentium G4560 3.50GHz RAM: 8GB EKRAN...
Top Bottom