Neler Yeni

Önerebileceginiz F/P Monitör Varmıdır

Joly40

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Aziz Demir
Bütçe
5
Önerebileceginiz F/P Monitör Varmıdır panel tipi önemli ayrıca stand kısmı Samsung G3 gibi olursa iyi olur oyun için olması gerekmekte şimdiden Teşekkürler :)
Bütçe 2500/3000 K arasıdır

Underwolf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Osman BAYRAM

w.mert

80+
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
yoktur hocam. dolar 18 lire

theumtkyd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Umut
Önerebileceginiz F/P Monitör Varmıdır panel tipi önemli ayrıca stand kısmı Samsung G3 gibi olursa iyi olur oyun için olması gerekmekte şimdiden Teşekkürler :)
Kriterleriniz neler kaç inç isterseniz yenileme hızı kaç olsun ms kaç olsun?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Joly40

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Aziz Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Acer kg242yp iyi bir model sepetist sitesinden alabilirsin 2600e düşüyor 1-2 günde bir. Önceden aklımda 24gn600b vardı bütçem yetmeyince ve 165hz görünce bu monitörü aldım.

Joly40

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Aziz Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
dogru düzgün cevap verebilecek kapasiten yoksa yazmana gerek yoktu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu stant kısmı Samsung G3 gibi olsun diyorum bide IPS panel Va panel arasındaki fark nedir
IPS panelin VA panele göre görüntüleme açısı biraz daha iyi ve ghosting VA panele göre çok daha az, VA panelin ise kontrastı daha iyi ve genelde düşük bütçeli modellerinde ghosting/smearing sorunu var.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
dogru düzgün cevap verebilecek kapasiten yoksa yazmana gerek yoktu ?

hocam bu stant kısmı Samsung G3 gibi olsun diyorum bide IPS panel Va panel arasındaki fark nedir
IPS her zaman daha iyidir benim gözümde. Va panellerde ghosting daha fazla olur. Renkler daha cansız olur ama siyahlar daha siyah gibi olur gri gibi olmaz. Film dizi falan izlemiyorsanız hele bir de oyun oynuyorsanız uzak durun Va panelden. Tn panel veya IPS panel işinizi rahatlıkla görecektir.

Dostum stant kısmı Samsung g3 gibi olsun derken neyden bahsediyorsun pivot özelliğinden mi? Yoksa ayakları hepsinin aynı nadiren küçük ayaklı modeller var asusun bazı modellerinde sadece. Kare ve yuvarlak oluyor onlar.

Joly40

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Aziz Demir
IPS her zaman daha iyidir benim gözümde. Va panellerde ghosting daha fazla olur. Renkler daha cansız olur ama siyahlar daha siyah gibi olur gri gibi olmaz. Film dizi falan izlemiyorsanız hele bir de oyun oynuyorsanız uzak durun Va panelden. Tn panel veya IPS panel işinizi rahatlıkla görecektir.

Dostum stant kısmı Samsung g3 gibi olsun derken neyden bahsediyorsun pivot özelliğinden mi? Yoksa ayakları hepsinin aynı nadiren küçük ayaklı modeller var asusun bazı modellerinde sadece. Kare ve yuvarlak oluyor onlar.
knk pek bilmiyorum pivot olarak geçiyo heralde aşşagı yukarı kısmından bahsediyorum ayak kısmı sorun degil

Top Bottom