Kriterleriniz neler kaç inç isterseniz yenileme hızı kaç olsun ms kaç olsun?Önerebileceginiz F/P Monitör Varmıdır panel tipi önemli ayrıca stand kısmı Samsung G3 gibi olursa iyi olur oyun için olması gerekmekte şimdiden Teşekkürler
Bütçe 2500/3000 K arasıdır
+1LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.260,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yoksa yoktur yazmana gerekte yok.yoktur hocam. dolar 18 lire
dogru düzgün cevap verebilecek kapasiten yoksa yazmana gerek yoktu ?yoktur hocam. dolar 18 lire
hocam bu stant kısmı Samsung G3 gibi olsun diyorum bide IPS panel Va panel arasındaki fark nedirYoksa yoktur yazmana gerekte yok.
24GN600-B alabilisiniz.
Acer kg242yp iyi bir model sepetist sitesinden alabilirsin 2600e düşüyor 1-2 günde bir. Önceden aklımda 24gn600b vardı bütçem yetmeyince ve 165hz görünce bu monitörü aldım.Önerebileceginiz F/P Monitör Varmıdır panel tipi önemli ayrıca stand kısmı Samsung G3 gibi olursa iyi olur oyun için olması gerekmekte şimdiden Teşekkürler
Bütçe 2500/3000 K arasıdır
yok knk bu monitör bana göre degil Samsung G3 gibi olursa iyi olur teşşekürler
Acer kg242yp iyi bir model sepetist sitesinden alabilirsin 2600e düşüyor 1-2 günde bir. Önceden aklımda 24gn600b vardı bütçem yetmeyince ve 165hz görünce bu monitörü aldım.
IPS panelin VA panele göre görüntüleme açısı biraz daha iyi ve ghosting VA panele göre çok daha az, VA panelin ise kontrastı daha iyi ve genelde düşük bütçeli modellerinde ghosting/smearing sorunu var.dogru düzgün cevap verebilecek kapasiten yoksa yazmana gerek yoktu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu stant kısmı Samsung G3 gibi olsun diyorum bide IPS panel Va panel arasındaki fark nedir
yok knk bu monitör bana göre degil Samsung G3 gibi olursa iyi olur teşşekürler
144 hz 1ms 27 inc 24 de olabilir duruma göreKriterleriniz neler kaç inç isterseniz yenileme hızı kaç olsun ms kaç olsun?
IPS her zaman daha iyidir benim gözümde. Va panellerde ghosting daha fazla olur. Renkler daha cansız olur ama siyahlar daha siyah gibi olur gri gibi olmaz. Film dizi falan izlemiyorsanız hele bir de oyun oynuyorsanız uzak durun Va panelden. Tn panel veya IPS panel işinizi rahatlıkla görecektir.dogru düzgün cevap verebilecek kapasiten yoksa yazmana gerek yoktu ?
hocam bu stant kısmı Samsung G3 gibi olsun diyorum bide IPS panel Va panel arasındaki fark nedir
IPS her zaman daha iyidir benim gözümde. Va panellerde ghosting daha fazla olur. Renkler daha cansız olur ama siyahlar daha siyah gibi olur gri gibi olmaz. Film dizi falan izlemiyorsanız hele bir de oyun oynuyorsanız uzak durun Va panelden. Tn panel veya IPS panel işinizi rahatlıkla görecektir.
knk pek bilmiyorum pivot olarak geçiyo heralde aşşagı yukarı kısmından bahsediyorum ayak kısmı sorun degilIPS her zaman daha iyidir benim gözümde. Va panellerde ghosting daha fazla olur. Renkler daha cansız olur ama siyahlar daha siyah gibi olur gri gibi olmaz. Film dizi falan izlemiyorsanız hele bir de oyun oynuyorsanız uzak durun Va panelden. Tn panel veya IPS panel işinizi rahatlıkla görecektir.
Dostum stant kısmı Samsung g3 gibi olsun derken neyden bahsediyorsun pivot özelliğinden mi? Yoksa ayakları hepsinin aynı nadiren küçük ayaklı modeller var asusun bazı modellerinde sadece. Kare ve yuvarlak oluyor onlar.