Arama sonuçları: *

1. R

Black Myth Wukong Denuvo Error

Onlar sıkıntı değil girsem yetiyor benim için gireceğim ve ardından çevrimdışı moda alacağım bitirmem max 2-3 günümü alır çünkü sıkıntı olan kısım girebilmem. Eğer giremezsem de iade ederim dolandırıldığımı düşünmüyorum dolayısıyla.
  2. R

1 ayda oyunu bitiririm onda sıkıntı yok sadece oyunu oynayabilmek istiyorum bir çözüm biliyor musunuz? 1724676175 Ay başına kadar mı beklemem gerekiyor. :oops:
  3. R

Sürekli satın aldığınızı doğrulamamız lazım diyor. Daha önce de kullandım çok kişili hesap ancak onlarda ilk girişte diğer kullanıcılarla birbirimizi atıyorduk sürekli bunda oyuna tıklıyorum. 88500006 error falan bir şeyler diyor. Something went wrong diyor falan. Şu iğrenç koruma sistemini...
  4. R

Evet biliyorum ancak oyunu alabilecek param yok ve korsan çıkmasını da beklemek istemiyorum. Dolayısıyla aldım ancak hala oynayamadım.
  5. R

Geçen gün black myth wukong adlı oyun için bir steam hesabı aldım oyuna girmeyi denedim 24 saat bekleyin satın aldığınızı doğrulamamız lazım falan dedi o süre geçti ama bu lanet oyunu oynayamıyorum delirmek üzereyim defalarca denedim hala giremiyorum böyle bir hatayla karşılaşan var mı varsa ne...
  6. R

Lossless Scaling pubg battlegrounds,csgo gibi fps oyunlarında işe yarar mı?

Gecikme çok artıyor muhtemelen vurmak istediğiniz adamı vuramazsınız bence
  7. R

Lossless Scaling Fps düşürüyor

Evet gecikme hayvan gibi artıyor. Kırılmalara izin ver modunu açsam bile gecikmeyi çooook rahat hissedebiliyorum.
  8. R

Bilgisayarımdan Yeterli Performansı Alamıyorum

MSI NB KATANA 17 B12VGK-401XTR Laptop bilgisayarım var ancak testlerde izlediğim fpsleri göremiyorum nedeni ne olabilir biosdan bir ayar yapmam vs. gerekiyor mu?
  9. R

XBOX GamePass Üyeliğimi İptal Ettim

Gamepass üyeliğimi iptal ettim ama buna rağmen banka hesabımdan para çekilmiş ne yapabilirim?
  10. R

25K Civarında Laptop

Genel olarak oyun ve ders
  11. R

25K Civarında Laptop

Bir arkadaşım için 25k ayarında bir laptop arıyoruz öneriniz nedir?
  12. R

Starfield Hakkındaki Düşüncelerim

Arkadaşım optimizasyonunun kötü olduğunu anlatıyorum sana sen bu adamların problemi değil diyorsun belli ki optimizasyon ne ondan da anlamıyorsun. Benim bu söylediklerim oyunun yarısından fazlasını oluşturuyor ve oyunun çoğunluğu kötüyse nasıl iyi bir oyun diyebilirim. Basit düşün hiçbir şey...
  13. R

Arkadaşım RDR2 de sistemin 4K ultrada dlss kapalı daha yüksek fps alır dalga mı geçiyorsun??? Kaldı ki gözlerinin acıması grafikleri kötü yapmaz Çözünürlüğü düşük olarak tasarlandığı için öyle o oyunlar. Cyberpunk ile karşılaştırmanızı da tam anlamadım çünkü Cyberpunk görüntü kalitesi olarak bu...
  14. R

Adamların suçu kesinlikle sisteminizle alakalı bir durum yok çok daha kaliteli oyunlarda çok yüksek fps alırken bu oyunda kötü bir fps alıyorsunuz. Ayrıca remastered olmadan önceki halini kastediyorum ona da bakabilirsiniz. Her türlü daha güzel olduğunu göreceksiniz.
  15. R

Paranızın boşa gitmediğine sevindim. Eğer ileride çok denemek isterseniz veya modlarla nasıl olmuş merak ederseniz gamepass ile alıp deneyebilirsiniz çok daha ucuza gelecektir.
  16. R

2003 yılından hoş geldiniz yılımıza artık çok çok iyi grafikli oyunlar çıkabiliyor. Lütfen Crysis'e bir bakın. Onun grafikleri 2007'de oluşturuldu. Şey diyebilirsiniz bu daha geniş bir oyun falan vs. Ama şunu atlamayın "2007"de oluşturuldu diyorum. 16 yıl sonra daha kötü grafikli bir oyun...
  17. R

Peki bir sorum var söylediklerimden yanlış olduğunu düşündüğün var mı? 1694430833 Grafik açısından çok üst düzey ???
  18. R

Sanki müşterileri biz değilmişiz gibi aptalca bir yaklaşımda bulunuyorlar bizi dinlemek yerine bildiklerini okuyorlar hem de herkese gaz veriyorlar sonuç hüsranla sonuçlanıyor.
  19. R

Öncelikle oyunu beğenmedim bunu baştan belirtmek isterim. Yapay zeka çok kötü. Gerek takım arkadaşımız gerekse karşıdaki düşmanlar çok boş hareketlerde bulunuyorlar öldürmek aşırı kolay ve takım arkadaşlarımız sürekli gereksiz yerlere takılıp duruyorlar. Saçma sapan hatalar da cabası. Vuruş...
  20. R

KYK Başvurusunda HATA

Ekteki hatayı daha önce alan var mı varsa ne yaptınız?
Top Bottom