Arama sonuçları: *

1. E

SSD Sağlığı 97% Oldu

Kapalıydı 1629884796 biraz daha bekleyip garantiye yollasam sıkıntı çıkarmı zaten garantinin zamanı var daha
  2. E

Fps düşük ne yapabilirim

Normal değil gerçekten götürmediysen bide şeye bak nvıdia ayarlarındana fps sınırına bak
  3. E

SSD Sağlığı 97% Oldu

Arkadaşlar hızı böyle sata 3 kullanıyorum. 1629782180 Hızları attım bakabilirsin
  4. E

Fps düşük ne yapabilirim

O zaman yardım edemeyeceğim aklıma başka bişey gelmiyor :(
  5. E

Fps düşük ne yapabilirim

Vsycn açık mı
  6. E

Fps düşük ne yapabilirim

Evet düşük fps alıyorsunuz benim ekran kartım 920mx ama sana yaklaşabiliyorum anormal
  7. E

Fps düşük ne yapabilirim

Biraz daha açıklayın böyle cevap veremeyiz mesela ne gibi oyunlarda hangi fpsyi alıyorsunuz
  8. E

SSD Sağlığı 97% Oldu

Pekala fakat yinede bi garantiye yollayacağım ve bi hesap yaptım 35 günde 1 tb yazdıysam 3 yılda 36 tb yazarım.
  9. E

SSD Sağlığı 97% Oldu

Hocam 30 günde 5 tb yazanlar var ben sağlık düşmesin diye çok bişey yükleyip/silmemeye çalışıyorum ne yapıcam hemen ölücekse ssd yenisinide alamam dolar 9 tl olacak nerdeyse :(
  10. E

SSD Sağlığı 97% Oldu

Bilmiyorum okuma,yazmayı fakat eğer forum kötü derse garantiye yollayacağım.
  11. E

SSD Sağlığı 97% Oldu

Arkadaşlar Patriot Bust 120gb ssd kullanıyorum ve ssd sağlığım 98den 97ye düştü. SSD yeni sadece 35 gün kullandım yardım edin lütfen
  12. E

Oyun indir club güvenilir mi??

Adamlar milyonlarca dolar veriyorlar gece gündüz çalışarak oyun yapmaya çalışıyorlar ama hiçbişey kazanamıyorlar hoşmu değil Paran yoktur crack indir fakat paran olduğunda para ile satın al mesela ben crackli indirdiğim oyunları parayla satın aldım bide yeni pc aldım şuan ve yemin ettim crack...
  13. E

Patriot Burst 120gb ssd sağlığı %98

Teşekkürler herkeze değerler iyi sanırım ben yinede çok bişey indirip silmeyeceğim :D Tekrardan teşekkürler
  14. E

Hocam attığım fotoğrafta var fakat yinede söyleyeyim 623 gb yazdım
  15. E

Arkadaşlar yeni ssd alamam lütfen yardım edin bi sorun varmı yoksa normal mi ? Garantiye gönderiyimmi 3 yıl garantisi var ? Daha yeni aldık 18 gündür kullanıyorum.
Top Bottom