Neler Yeni

Oyun indir club güvenilir mi??

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Bence oyunu korsan oyun indirirken virüsleri değil, o oyun için emek harcayan yüzlerce belki de binlerce insanı düşün.
oyun indir club apk dayı ve anroidm oyun club emeğinin karşılığını alıyor neden virüs koyarsan zaten antivirüs kolayca algılar ve siler dediğim sitelerde olmadığı için bir çok kişi güvenle indirip kulanıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok demek istediğim zaten çok ucuz. Çerez parası. 300 TL'lik oyuna crack yapsan tamam derdim de 3 liran da yok mu ?
kredi kartı yoksa ama çok istiyorsan bence yapmaya değer

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
oyun indir club apk dayı ve anroidm oyun club emeğinin karşılığını alıyor neden virüs koyarsan zaten antivirüs kolayca algılar ve siler dediğim sitelerde olmadığı için bir çok kişi güvenle indirip kulanıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

kredi kartı yoksa ama çok istiyorsan bence yapmaya değer
Papara ya da İninal kart alabilirsin. 18 yaşından küçükler de kullanabiliyor. Ben de çok pahalı oyunları korsan oynuyorum inkar etmicem. Ama 10-20 liralık oyunları satın alırım.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

EmirKrtl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emir Kartal
kredi kartı yoksa ? ayrıca virüs yok niye boşuna 3 TL verelim
Adamlar milyonlarca dolar veriyorlar gece gündüz çalışarak oyun yapmaya çalışıyorlar ama hiçbişey kazanamıyorlar hoşmu değil Paran yoktur crack indir fakat paran olduğunda para ile satın al mesela ben crackli indirdiğim oyunları parayla satın aldım bide yeni pc aldım şuan ve yemin ettim crack indirmeyeceğime çünkü virüs tehlikesi var ve bazı virüsler çok iyi saklanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
300-400 liralık oyunlar crack indirirsiniz bir şey demem çünkü 10 dolarlık oyunları o fiyata çıkarıyorlar ama zaten 5 dolara çıkmış tl fiyatı 15 lira olan oyunu crack indirmezsin yani

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Adamlar milyonlarca dolar veriyorlar gece gündüz çalışarak oyun yapmaya çalışıyorlar ama hiçbişey kazanamıyorlar hoşmu değil Paran yoktur crack indir fakat paran olduğunda para ile satın al mesela ben crackli indirdiğim oyunları parayla satın aldım bide yeni pc aldım şuan ve yemin ettim crack indirmeyeceğime çünkü virüs tehlikesi var ve bazı virüsler çok iyi saklanıyor.
Neden hortlattın?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom