Arama sonuçları: *

1. M

Yanlışlıkla bedava minecraft aldım

Arkadaşlar merhaba, dün minecraft'ın fiyatına bakmak için satın alma kısmına tıkladım. Kayıtlı kartım olduğu için hesaptan direkt parayı çekip satın alma işlemini gerçekleştirdi. Ardından iptal başvurusu oluşturdum ve param iade edildi. Ama konu bu değil. Neden 3d sormadı diye merak edip gizli...
  2. M

Monitörüm siyah ekranda kalıyor

Arkadaşlar merhaba, Asus Tuf gaming VG24901R model monitör kullanıyorum. Monitörüm bilgisayarı çalıştırdığımda hiç ekran veya ışık vermiyor. Simsiyah kalıyor. Fotoda gördüğünüz gibi köşedeki ışık yanıp sönüyor sadece. Sorun veya çözüm nedir yardımcı olabilir misiniz? Çözemezsem yarın servisine...
  3. M

Flowgorithm sorum var

Dil vermemiş, soru şöyle: Girilen N sayısına kadar Asal olan sayıları bulan bir algoritma yazınız, akış şemasını flowgorithm ile çiziniz.
  4. M

Flowgorithm sorum var

Rica ederim ne demek, Youtube videoları izledim ama pek beceremedim. Derse giremediğimden kaynaklanıyor maalesef :(
  5. M

Flowgorithm sorum var

Arkadaşlar flowgorithm'den anlayan var mı? Ödevim var ama halledemedim :(
  6. M

Bu monitörlerin arasında kaldım

Kavisli mi daha iyi olur yoksa düz mü? Kavisli olan led, düz olan ise Ips
  7. M

Hocam Ips ile led arasında çok bi fark var mı? Biraz araştırdım ama ikisi de kafama yattı. Avantajları ve dezavantajları var
  8. M

Arkadaşlar istediğim fiyat aralığında ve boyut, hz olarak aklıma yatanlar bunlar. Varsa önerdiğiniz onlara da bakacağım https://www.hepsiburada.com/msi-optix-g24c4-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-curved-oyuncu-monitor-p-HBV00000OCR45...
  9. M

1600 TL bütçeli monitör

Arkadaşlar 144 hz 1 ms monitör almak istiyorum. Vsync gibi özellikler nedir bilmiyorum açıkçası. Kafamda olan monitör (144hz 1ms en fazla 23-24 inc) olacak şekilde
Geri