Rica ederim ne demek, Youtube videoları izledim ama pek beceremedim. Derse giremediğimden kaynaklanıyor maalesefİngilizceden çevrilmiştir-Flowgorithm, kullanıcıların akış şemalarını kullanarak program yazmasına ve yürütmesine izin veren bir grafik yazma aracıdır. Yaklaşım, belirli bir programlama dilinin sözdiziminden ziyade algoritmayı vurgulamak için tasarlanmıştır. Akış şeması birçok ana programlama diline dönüştürülebilir.
wikinin dediğine göre bu tip konularda en çok yardımcın internetteki hazır bilgiler olur umarım başkaları da yardım eder yardımcı olamadım kusura bakma
hangi kod dili bromRica ederim ne demek, Youtube videoları izledim ama pek beceremedim. Derse giremediğimden kaynaklanıyor maalesef![]()
Dil vermemiş, soru şöyle: Girilen N sayısına kadar Asal olan sayıları bulan bir algoritma yazınız, akış şemasını flowgorithm ile çiziniz.hangi kod dili brom
algoritma kolay da 2. ne hiç bilmomDil vermemiş, soru şöyle: Girilen N sayısına kadar Asal olan sayıları bulan bir algoritma yazınız, akış şemasını flowgorithm ile çiziniz.