tuberculosis
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Yarın proje ödevim var hızlıca hasta olmam lazım taktik verir misiniz?
Tebeşir tozum yok maaleseftebeşir tozu yut
evde su arıtma yoksa çaydanlık ya da kattle da biriken kireçleri yiyebilirsin yüksek ateşin çıkacak miden ağrıyacak sorumlulukta kabul etmiyorumTebeşir tozum yok maalesef
psikolojik olarak inandırmaktan başka çaren yok hastalıklar her saniye başı gelipte seni kötü etkilemiyor bir kuluçka süresi oluyor ve bu durum 3 gün olur 3 hafta olur ama zaman alır psikolojik olarak kendini ve karşındakini inandır ondan sonra git parol falan al (fazla abartma sonra tolerans geliştirirsin 10 defa içsende şeker gibi hissettirir)Yarın proje ödevim var hızlıca hasta olmam lazım taktik verir misiniz?
bildiğim kadarıyla damar tıkanıklığı ve ritim bozukluklarına kadar gidiyor bunu denersen ve bu dediklerim olursa bu arkadaşı suçlama ben savunuyorumevde su arıtma yoksa çaydanlık ya da kattle da biriken kireçleri yiyebilirsin yüksek ateşin çıkacak miden ağrıyacak sorumlulukta kabul etmiyorum
tebeşir tozu yutulurmu oğlum mideni bile yıkıyabilirler belki şakası olmaz bu işlerin sen insanları çok dinlemeTebeşir tozum yok maalesef