Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,508
Güzergah o gün sabah belli oluyor hocam. Başlamadan hocalarınıza vs. sorabilirsiniz o konuda sıkıntı olmaz. L parkta dubaların arasına girerken sinyal verseniz yeter geri geri yanaşırken vermenize gerek yok. Ha içim rahat etsin veriyim derseniz neden olmasın. Ekstra sinyalden bırakacak değiller ya.Bizde iki güzergah var birinde önce parkur sonra güzergah diğerinde önce güzergah sonra parkur. İkisinin ortak bir yolu var önce o yolu geçmek lazım ben o yoldayken hocaya hep soruyorum hocam samanköye mi buğday pazarına mi diye. Yarın direksiyon sınavında komisyona araca biner binmez sorayım mı hangi güzergah diye. Çünkü kavşaklara gelmeden önce gideceğim güzergaha göre serite giriyorum. Mesela ilk güzergahta kavşaktan sola döncem onda soldan gitmem gerekli diğerinde sağa donecem sağdan gitmem gerek. Birde bizim parklarda L park ve paralel park yerine girişten önce dubalar var önce o dubalarin arasına girmem gerek ben orda sinyali veriyorum oraya girince unutuyorum tekrar sinyal vermeyi bilmiyorum belki veriyorumdur hatırlamıyorum. Kavşaklarda dönüşlerde hiç unutmadım. Hoca diyorki bir sıkıntı yok böyle sürersen geçersin panik yapma yeter dedi.