Direksiyon sinavina girmeden once bilmem gerekenler

Bizde iki güzergah var birinde önce parkur sonra güzergah diğerinde önce güzergah sonra parkur. İkisinin ortak bir yolu var önce o yolu geçmek lazım ben o yoldayken hocaya hep soruyorum hocam samanköye mi buğday pazarına mi diye. Yarın direksiyon sınavında komisyona araca biner binmez sorayım mı hangi güzergah diye. Çünkü kavşaklara gelmeden önce gideceğim güzergaha göre serite giriyorum. Mesela ilk güzergahta kavşaktan sola döncem onda soldan gitmem gerekli diğerinde sağa donecem sağdan gitmem gerek. Birde bizim parklarda L park ve paralel park yerine girişten önce dubalar var önce o dubalarin arasına girmem gerek ben orda sinyali veriyorum oraya girince unutuyorum tekrar sinyal vermeyi bilmiyorum belki veriyorumdur hatırlamıyorum. Kavşaklarda dönüşlerde hiç unutmadım. Hoca diyorki bir sıkıntı yok böyle sürersen geçersin panik yapma yeter dedi.
Güzergah o gün sabah belli oluyor hocam. Başlamadan hocalarınıza vs. sorabilirsiniz o konuda sıkıntı olmaz. L parkta dubaların arasına girerken sinyal verseniz yeter geri geri yanaşırken vermenize gerek yok. Ha içim rahat etsin veriyim derseniz neden olmasın. Ekstra sinyalden bırakacak değiller ya.

3e çıkmak zorunlu mu bilmiyorum da ben alırken 2 den üstüne çıkmamı bile istemedi etrafımda hiç görmedim hocada 2 nin üstüne çıkmıcan zaten demişti zamanında ben sınavdayken 3 e çıkmak çok istemiştim içimden
o zaman sürücü kursuna göre değişiriyor benim yolum uzun ve hafif eğilimli olunca 3'e bile attım hatta 4'e atacaktımda 45 iyi dedi 3 le gidelim dedi

güncel durum nedir

Geri