@wetaxx bilgileriniz için teşekkür ederim. sizin aracınız 2019 sanırım. 2017 ile 2020 model arasında çok büyük farklar olur mu? bir de hangi yıldaki civici kaç km iken almak uygun olur. sorun çıkarmasını istemiyorum çünkü. mesela "2017 1.6 vtec'i 50 bin km üstündeyse sakın alma" gibi bir...
@Denizgezen teşekkürler.
@Covid19 teşekkürler peki diğer aynı segmentteki araçlara göre altı yere daha mı yakın? dışarıdan civic gibi spor görünen ve altı yüksek önerebileceğiniz araç var mı bu fiyatlara?
teşekkürler cevap için. 1.5 vtec otomatik hakkında ne düşünüyorsun? bir de kaç kilometreye kadar bakayım? sorun çıkartmaması için. hasar kaydı çok önemli mi? bir de 2017 modelle 2020 model arasında fark var mı? bilginiz varsa cevaplarsanız çok sevinirim.
bir de "o para verilir mi bilmem"...
honda civic 2017-2021 yılları arası bir modelini almayı düşünüyorum. sizce nasıl bir araç? karadeniz yollarını bilirsiniz. hep yokuşlu. yokuş çıkarken araç zorlanır mı? 4 kişi araca bindiğimizi düşünürsek çıkabilir miyiz? bir de araçla yaylaya çıkılabilir mi yoksa yere çok mu yakın?
1.5 vtec ve...
estağfirullah hcam teşekkür ederim yardımınız için.
@suloyder282828 özelden yardımcı oldu ve çözdük. teşekkür ederim tekrardan buradan da hacam.
bu arada evet işim gereği tüm bütçeyi işlemciye ayırınca diğer parçalar böyle oldu.
teşekkürler. ssd olarak ne önerirsiniz?
teşekkür ederim. kasa ve psu olarak önerilerinizi alabilir miyim?
not: dediğim gibi oyun oynamayacağım. sadece sanal makinelerde farklı işletim sistemleri kurup yazılım deneyeceğim. tüm sanal makineler aynı anda açık olacak.
Merhaba, ekran kartım var. Ekran kartsız olacak şekilde SSD hızı yüksek, işlemci çekirdeği fazla ve yüksek ram'li olan bir sistem tavsiyesi yapabilir misiniz?