Dünyada tek bu ne olmValorant oyun içinde sürekli sallanma yaşanıyor. Çözümü bilen yada yaşayıp çözen varsa yardımcı olursa sevinirim.
miss gibi işte video çekerken hazır shake (sallantı efekti) hazır (!)Valorant oyun içinde sürekli sallanma yaşanıyor. Çözümü bilen yada yaşayıp çözen varsa yardımcı olursa sevinirim.
o neymiş öyle hiç denk gelmedim knk bu sorunaValorant oyun içinde sürekli sallanma yaşanıyor. Çözümü bilen yada yaşayıp çözen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Riota Ticket at adamlar daha bilgiliValorant oyun içinde sürekli sallanma yaşanıyor. Çözümü bilen yada yaşayıp çözen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Kanka monitörün kaç hz o çok önemli?Valorant oyun içinde sürekli sallanma yaşanıyor. Çözümü bilen yada yaşayıp çözen varsa yardımcı olursa sevinirim.
valla bende bi yazdım youtube fln hiç böyle bir şey yoko neymiş öyle hiç denk gelmedim knk bu soruna
3 gündür konuşuyoz hala çözemediler onların dediğini de yaptımRiota Ticket at adamlar daha bilgili
165hzKanka monitörün kaç hz o çok önemli?
kanka fpsyi kilitle fpsn çok monitörün düşükvalla bende bi yazdım youtube fln hiç böyle bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 gündür konuşuyoz hala çözemediler onların dediğini de yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
165hz