Arama sonuçları: *

1. abibenidovduler

Gakax ekran kartı önerir misiniz?

Garantili galax 2060ım var düşünürsen satıyım
  2. abibenidovduler

Kutu olmadığı için işlemcimi garantiye gönderemiyorum.

Güzel kardeşim, aynı ürünün kutusundan bulursan seri no vs önemli değil. gerekirse oraları yırtar yine de göndeririz dediler. Ama orijinal kutu şart dediler. Mesele seri no meselesi değil. Zaten işlemcinin üstünde yazıyor seri no. 1669041360 Bu arada arkadaşlar benim kutu soruma yardım...
  3. abibenidovduler

Hazır sistem almıştım, işlemci tray değil. Son çare tüketici hakem heyetine başvuracağım.
  4. abibenidovduler

Maalesef benim de ilk kez başıma geldi. Şubede kabul etmediler. Genel merkezi aradım onlar da aynı şeyi söylüyor. İntele destek talebi açtım cevap bekliyorum, bakalım ne çıkacak.
  5. abibenidovduler

Alırlar bence, çünkü bana aynı işlemcinin kutusundan bul yeterli dediler. Seri no silinmiş olsa bile olurmuş. 1669039102 Ve intel işlemcilerin Türkiye'de servisi yokmuş. Vatan genel merkezi direk yurtdışına gönderiyormuş.
  6. abibenidovduler

Yaşadığım şehirde o tarz büyük iş yerleri yok maalesef.
  7. abibenidovduler

Yok kardeşim oralarda bulamadım.
  8. abibenidovduler

Merhaba arkadaşlar Yaklaşık 10 ay kadar önce Vatan Bilgisayardan almış olduğum sistemimin anakartı ve işlemcisi arızalandı. Anakartı garantiden yenisiyle değiştirdik fakat işlemcimin kutusu kayıp olduğu için garantiye göndermiyorlar. Normal şartlarda hiç kutu atmam ama işlemcimin kutusunu...
  9. abibenidovduler

🔥İndirim Logitech G Pro X 7.1 // 1.757 TRY

İkisini de kullanmış birisi olarak net bir şekilde Cloud 2 diyorum. Fiyatlarının tam tersi olması gerekiyor. :)
  10. abibenidovduler

Beyaz mekanik mini klavye önerisi

Bunu aldım memnunum. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0986V8K3T/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1
  11. abibenidovduler

500-600 TL mekanik klavye onerisi

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0986V8K3T/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&th=1 Amazondan bunu aldım. Klavye, mouse ve mosepad. 3'lü Set. Yurtışından geldi 10 gün falan sürdü sanırım. Performax Xargon kullanıyordum normalde. Arada kalite olarak fark göremedim. Sen de TKL...
  12. abibenidovduler

Logitech g pro x 7.1 alınır mı

Eski olmasına rağmen halen hem profesyonel e-spor arenasında hem de amatör kullanımlarda tercih ediliyor. G pro x'den eksisi ne dersen mikrofonu derim. Logitech mikrofonu 10 üzerinden 8 alırsa cloud2'de 6 falan alır. Mikrofon haricinde ben bir eksi tarafını görmedim. Önceliğim oyunlarda ses...
  13. abibenidovduler

Logitech g pro x 7.1 alınır mı

Kanka Cloud2 ve G pro x'i de kullanmış birisi olarak kesinlikle önermem. Cloud 2 hem daha iyi hem daha ucuz.
  14. abibenidovduler

3000₺ Monitör Tavsiyesi

2900-3200 civarında 2.el Benq XL2411K satılıyor sahibinden'de. Garantisi devam edenlerden bi tanesini tercih edebilirsin. Özellikle senle aynı şehirde olan bi satıcı varsa düşünmeden al derim.
  15. abibenidovduler

Rx 6600 Pubg kasma sorunu

Kardeşim bahsettiğin olay valorant için geçerli olabilir ama pubg için geçerli değil. Mesala tr'den yada dünyadan bildiğin bir pubg oyuncusunun ismini yaz specs.gg sitesine pubg ayarlarını orda görebilirsin. :)
  16. abibenidovduler

Bu bir fps oyunu olduğu için öncelik her zaman düşmanı daha önce fark etmeye bağlı. Düşük ayarlarda gereksiz detaylardan daha çok düşmanın yeri ön plana çıkıyor. Ayrıca fpsin de arttığı için fight anında hızlı tepki verip 1 adım öne geçebiliyorsun. Yerli yada yabancı bütün profesyonel...
  17. abibenidovduler

Pubg de fps drop alıyorum

Pubg biraz ram ve işlemciye bakıyor kardeşim. Mesela 16 gb ram demişin ama ram frekansın kaç. Örneğin ramler 3600 mhzdir ama bios ayarlarından dolayı 2400de çalışıyorsa fps drop yemen normaldir.
  18. abibenidovduler

Steam pubg'den bahsediyorsan sistemin ne olursa olsun en düşük ayarlarda oynamak en doğrusu.
  19. abibenidovduler

Çözüldü✓ Logitech G Pro mu Yoksa Cloud 2 mi?

İkisini de kullanmış birisi olarak çok net cloud 2 diyorum. Evet g pronun mikrofonu daha iyi ama cloud2nin mikrofonu da berbat değil sonuçta. Fps oyunlarında ses kasmak için g proyu yetersiz buldum fakat cloud 2 bu konuda kusursuz.
  20. abibenidovduler

Hyper Cloud 2 vs Logitech G Pro X

Arkadaşlar çok fazla bilgi kirliliği oluşmuş. İki kulaklığı da kullanmış birisi olarak gözlemlerimi yazıyım herkes kendi kararını versin. Öncelikle benim tercihimi soracak olursanız bir Pubg oyuncusu olarak tercihim tartışmasız cloud 2 olur. Bana göre logitechin üstün olduğu tek nokta mikrofon...
Geri