Pubg de fps drop alıyorum

Reggae

80+
Reaksiyon skoru
18
Pc özelliklerim i5 11400, rx 6600, 16gb ram fakat pubg de arada fps drop alıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Pubg'de bazen serverlardan kaynaklı da olabiliyor o. Farklı sistemlerle oynadığımız takım arkadaşlarımızla aynı anda fps drop oluyor.
Muhtemelen sorun budur. Sisteminle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Ryzen 5 1600 af + rx 570 ile 1.5 senedir pubg oynuyorum neredeyse hiç fps drop almadım desem yeridir.

arkadaşın dediği doğru. sistemle alakalı da olabilir ama optimizasyon sıkıntısı var. ben costum ayar yaparak oynuyorum.

PUBG'de bazen serverlardan kaynaklı da olabiliyor o. Farklı sistemlerle oynadığımız takım arkadaşlarımızla aynı anda fps drop oluyor.
Muhtemelen sorun budur. Sisteminle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Ryzen 5 1600 af + rx 570 ile 1.5 senedir PUBG oynuyorum neredeyse hiç fps drop almadım desem yeridir.
Teşekkürler, minecraftda da aynı sorun var ama, shader yükleyip oynamak zorunda kalıyorum onun için bir önerin var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşın dediği doğru. sistemle alakalı da olabilir ama optimizasyon sıkıntısı var. ben costum ayar yaparak oynuyorum.
Teşekkürler

Pubg biraz ram ve işlemciye bakıyor kardeşim. Mesela 16 gb ram demişin ama ram frekansın kaç. Örneğin ramler 3600 mhzdir ama bios ayarlarından dolayı 2400de çalışıyorsa fps drop yemen normaldir.

Geri