Arama sonuçları: *

1. S

Fitness a gitme konusunda emin olamadım

Abim otomotiv müh. okuyorum sporu zaten derslerimin önüne koymayacağım ana amacım yağlarımı bi nebze olsada yakıp kuvvet kazanmam çünkü hemen yoruluyorum ve ayna karşısındaki görüntümü bi tık düzeltmek istiyorum. 1740562892 Ünideyim beslenme açısından sabahları 3 yumurta peynir ve salata, öğle...
  2. S

Zaten öyle vücudumun her tarafında kasların belirli olmasını vs. beklemiyorum. Ana amacım biraz kuvvey kazanıp az da olsa yağları eritmek. 1740560355 Mecbur 3 ay gideceğim çünkü yazın çalışacağım
  3. S

Öncelikle merhaba 19 yaşındayım ve üniversitenin fitness salonuna yazılmak istiyorum 3 ay boyunca. 3 ayda gelişim açısından çok bir şey olmayacağını az çok biliyorum ama ana amacım skinny fat denen durumdan biraz kurtulmak bunu 3 ayda başarabilir miyim? Ana amacım yağ oranımı düşürüp az da olsa...
  4. S

Ders seçimiyle ilgili yardım lazım

Attığım fotoda sağ üste bakarsanız yazıyor. Bende bilmiyordum olduğunu.
  5. S

Ders programını istiyorsan bu sağ üstte yazıyor
  6. S

Öncelikle merhaba. Ben bu sene üniversite 1.sınıfa geçtim ve yarın ders seçimi yapmam gerekli fakat programa baktığımda beden dersi gözüküyor. Seçmek zorunlu mu seçmesek olmaz mı? Daha önce orda okuyan bi tanıdığım seçmesen olur dedi fakat google a yazdığımda seçmek zorunlu gibi bişey yazıyor...
  7. S

Üniversitede inşaat mühendisliği yazmalımıyım

199 1721470253 Sıralamam çok iyi değil ama mezuna kalmak gibi bir düşüncem yok bu sene beni her anlamda çok yıprattı açıkcası
  8. S

Düzelttim 😁
  9. S

Arkadaşlar merhaba. Bu sene üniversite sınavına girdim ve sonuçlar birkaç gün önce belli oldu. Sonucum fena değil makine gibi mühendislikleri yazabiliyorum ama bildiğiniz gibi sıralama hiç belli olmuyor. Boşta kalmamak için sonlara ingilizce inşaat müh. yazmayı düşünüyorum. Sizce yapmalı mıyım...
  10. S

Tp-link tl wn881nd alınır mı?

@Eld037 kablo çekemem 1629990580 Sanırım araştıracağım bi tanıdığım powerline bir model kullanıyor gayet iyi olduğunu söyledi ona soracağım
  11. S

@Leon S. bütçemi aşıyor açıkçası
  12. S

Beki powerline adaptörler fişe takılan onlar nasıldır?
  13. S

Kullandınızmı kullandıysanız herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı?
  14. S

Açıkcası 1300 mpbs biraz fazla değilmi ?
  15. S

Asusun birtane var buna benzer 5ghz destekliyor sanırım link Bu 1629989861 Powerline adaptörde olur fişe takılan kablo çekmem imkansız hem kötü görüntü yapar kablo bantı çekemem wirless veya powerline adaptör kullanabilirim sadece
  16. S

Merhaba yeni bir masaüstü bilgisayar aldım ve internete bağlanmak için bu adsptörü buldum odamla modemin arasında 6.5 6 metre var internet iyi çekermi indirme hızı aşırı dorun değil yaşadığım yerde zaten en fazla 20 mpbs alıyorum valorant sea of thieves gibi oyunlar oynayacağım aşırı ping yapar...
  17. S

Hangi laptopu almalıyım?

2.üründe 1650ti var bence 1.ürün ama sanırsam yeni bir model üstteki kasa kalitesini bilemiyorum veya ısınmasıyla ilgili ilk ürünün ekran kartı daha yeni ve güncel işlemci olarak 2.nin işlemcisi 4600h ile karşılaştırılyordu bir ara sanırsam daha iyi içine sineni al bence youtubede...
  18. S

Bu hazır sistemin ekran kartı yenilenmiş versiyonu mu ?(Asus tuf gtx 1660 super)

Pc bu ekran kartı yenilenmiş versiyonu mu merak ettim ?
  19. S

Öneri Maks. 700 Tl klavye önerisi

Hp diyince nedense içim ısınmıyor büyük ihtimal daha önce kullandığım farelerinden dolayıdır. 1628170211 @Flamesa teşekkürler gaming gecesini bekleyeceğim tekrardan teşekkürler
  20. S

Öneri Maks. 700 Tl klavye önerisi

Gaming gecesi ile bütün sitelerdeki ürünlerde mi indirime girecek üzgünüm bu tür konularda biraz cahilim 😢🥺
Top Bottom