Üniversite 2.sınıf öğrencisine verilebilecek tavsiyeler lazım

''Üniversitesini bitirsin kariyerini eline alsın pekte bi şey yok bence tavsiye edilcek derslerin üstünede düşme işin bitmiş herhalde bu saatten sonra sınıfını geçip üni bitirecen yetecek ondan sonra kariyer önünde bi lise veya üni giriş yok son kademedesin''
kariyerini eline al demek iş bul demek değil mi
derslerine çalışma demek salla gitsin demeyle aynı mühendislikte puanın çok şey fark eder yaptığın projeler çok şey farkeder derslerine çalışmadan hiç birini yapamazsın
derslerin üstüne düşme iş bitmiş ne demek onu hala kavrayamadım daha üniye yeni başlamış neredeyse adam :D
benim yazdığım şeyler kötüyse millet zaten cevabını verirdi bana ama hala 0 uyarı 0 kötü yorum devam ediyorum senin hakkında aynı şeyi diyemeyeceğim ama maalesef iyi akşamlar.
Kariyerini eline alla iş bul ne alaka bi kere😂 hemde üni bitince dedim ben herşeyden önce derslerine çalışmada demedim fazla dedim ve mühendislikte dediğin şeyleri bilmiyo olabilirim dedim zaten boşta konuşmuş olabilirim başta hala destan yazıp üstüme gelmeye çalışman neyse iyi akşamlar kapatalım konuyuda burda

Kariyerini eline alla iş bul ne alaka bi kere😂 hemde üni bitince dedim ben herşeyden önce derslerine çalışmada demedim fazla dedim ve mühendislikte dediğin şeyleri bilmiyo olabilirim dedim zaten boşta konuşmuş olabilirim başta hala destan yazıp üstüme gelmeye çalışman neyse iyi akşamlar kapatalım konuyuda burda
iş bulmadan kariyer yapamaz zaten mantıken o noktaya geliyor
destan değil madde madde haksız olduğun şeyleri yazmaya çalıştım bunu üstüne gelme olarak anladıysan bir şey diyemeyeceğim iyi akşamlar

Bölüme ilgim yüksekti o yüzden seçtim ve gayet mutluyum. Yüksek lisans düşüneceğim aklımın bir ucunda zaten vardı. Udemy de şunun gibi https://www.udemy.com/course/programcilik-kursu/?couponCode=LETSLEARNNOWTR kurslar var. Önerir misinzi ve sanırım BTK akademi adı onuda gördüm tavsiye eder misiniz.
mantıklı hocam en azından hiçbir şey yapmamaktan iyidir , yapay zekayada sor hangi tasarım programlarını bilmem daha mantıklı olur diye .
Söylediğiniz programın kalitesi hakkında bilgim yok

iş bulmadan kariyer yapamaz zaten mantıken o noktaya geliyor
destan değil madde madde haksız olduğun şeyleri yazmaya çalıştım bunu üstüne gelme olarak anladıysan bir şey diyemeyeceğim iyi akşamlar
Konudan biraz sapılmış artık mesaj gelmez diye bakmamıştım :D. Herkese tavsiyeleri için teşekkür ediyorum bana ufacık bir şey katsa bile çok mutlu olurum. Aklınızda kalan bir şey varsa herhangi bir şey söylerseniz çok mutlu olurum. Tekrardan çok teşekkürler.

Kulüplerin çok esprisi yok. Dilini geliştirmeye bak, nasıl geliştireceğin sana kalmış. B2 İngilizcen olmadıktan sonra mühendisliğin bir anlamı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,955
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri