Arama sonuçları: *

1. H1Karahan

SSD ye Windows Kurma

nasıl yapabilirim?
  2. H1Karahan

SSD ye Windows Kurma

Merhabalar, yeni SSD aldım, taktım, disk yönetiminden aktif ettim, sonra Windows ayarlarından Windowsu sıfırladım, lakin Windowsu, yine aynı eski hdd ye kurdu, şuanda ne yapabilirim, Windowsu SSD ye nasıl kurabilirim, Teşekkürler.... (Not Masaüstü kullanıyorum)
  3. H1Karahan

İşlemcinin çekirdek sayısıyla oynama

Merhabalar r5 3600 kullanıyorum yeni aldım, normalde işlemci 6 çekirdek ama sistem 4 kullanıyordu, bende bir videodan yardım alarak Windows üzerinden işlemci sayısını 6 ya çıkarıp yeniden başlattım, ama şimdi wndiws yükleme ekranında kalıyor ve sonra mavi ekran veriyor, bu sorunu nasıl...
  4. H1Karahan

Ekran kartına çay sıçraması

Şuana kadar hiç bilgisayar parçalaroyla uğraşmadım, sıkıntı çıkarabilirim, birde ana kart baya eski, bios güncellemesi bile en son 4 yıl önce yağılmıştı, daha dün parçaları ddr4 yükseltmek için ilk ana kartı almıştım
  5. H1Karahan

İnşallah ana kartta sorun vardır
  6. H1Karahan

Kurumaya bıraktınız mı derken döküşdükten sonra baktım bir şey olmadı, oyuna devam ettim, sonra uyudum zaten, Sabaha kadar kurumuştur, sonraki gün kullandım sorunsuz, bugün sıkıntı çıktı
  7. H1Karahan

Beyler şakayı bırakalım, durum ne olabilir, kurtarabilir miyiz, nesi var bu bilgisayarın, niye klavyenin felan ışıkları yanmıyor
  8. H1Karahan

Şuanda klavyenin Işıklarıda yanmıyor, fareninde bazı ışıkları yanmıyor 1611396925 Şöyle ki, çok ısındığı için açık bir şekilde kullanıyorum, oyun sırasında ani bir refleksle bardağa bi vurdum tak yere düştü, kırıldı, içindekilerde, etrafa sıçradı, olay bu
  9. H1Karahan

Şekersiz :)
  10. H1Karahan

Bi dakika ayrı bir şey farkettim, bilgisayarı açınca, klavye çalışmıyor, fareninde bazı ışıkları yanmıyor? Ne oluyor hiç bir şey anlamadım
  11. H1Karahan

Arkadaşlar acil yardım, pc ye ekrana görüntü gelmiyor, 2 gün önce çay dökmüştüm yere, bilgisayarın kasası açıktı, içinede az da olsa sıçrama olmuştu, ama bi sıkıntı olmamıştı, 2 gün kullandım, şimdi bilgisayarı açınca ekrana görüntü gelmiyor?
  12. H1Karahan

cyberpunk 2077 crack hakkında

Torrent indirmeyin, paranız varsa verin alın, yoksa oynamayın, adamlar emek versin, bide üstüne türkçe dil desteği getirsin, onunda üzerine türkiye şartlarına göre uygun bir fiyata çıkarsın, sizde gidin para vermeden oynayın, önermiyorum....
  13. H1Karahan

Darboğaz sorunu , ekran kartının kullanımını arttırmanın yolları

düzelttim :), başka yolu yok diyorsun yani
  14. H1Karahan

Darboğaz sorunu , ekran kartının kullanımını arttırmanın yolları

Ekran Kart: RX580 4GB işlemci: Intel Core i7-4790 (3.60GHz) Merhabalar oyunlarda darboğaz sorunu yaşıyorum, ACOriginde Yüksek ayarlarda işlemci kullanımım %70 lerde, Ekran kartı ise %40 larda, Fps 40 50 arası, nasıl düzeltebilirim? (Orta ve düşük aylarda ise yine aynı şekilde fps değerleri...)
  15. H1Karahan

Ekran kartımın otomatik ayarı bu şekilde, bu değerler normal mi?

GPU Saati hızı başkalarının videolarında hep 500 600 VRAM hızı da aynı şekilde farklı, performans arttırmak için ayarlarda nasıl değişiklikler yapmam gerekir, mesela bir oyun oynarken GPU kullanımı %30'lar da bu az değil mi? ve oynadığım oyunda orta ayarlarda 40 FPS alıyorum. (AC ORİGİN)
  16. H1Karahan

Sistemimden verimli performans alamıyorum, ne gibi değişikler yapmalıyım?

Öncelikle sistem bilgilerim resimlerde olduğu gibidir, ona ek 700W'lık bir pusu bulunmaktadır ve SSD bulunmamaktadır, 1TB Hard disk bulunmakta, bu sistemi 5 6 yıl önce almıştım, bu zamana kadar sadece ekran kartını değiştirdim ve bir gün önce format attım, bu sistemle oyunlarda yeterli verimi...
  17. H1Karahan

Umarım başlık doğrudur, sitemim darboğaz mı yapıyor anlamıyorum fpslerim neden böyle

onları atmadan önce bu sayfada yapmam gereken bir şy va rmı ?
  18. H1Karahan

Umarım başlık doğrudur, sitemim darboğaz mı yapıyor anlamıyorum fpslerim neden böyle

Arkadaşlar merhabalar , ac origin aldım ve oynamaya başladım ama bi sorun var sistemim bu şekilde, 16gb ramim var, ekran kartının 4gb vrami var, yüksek ayarlarda 2500 vram kullanıyor oyun ve 30 50 fsp alıyorum ortaya düşürdüğümde 1800 vram kullanıyor ve 40 60 fps alıyorum, bu değerler normal mi...
Geri