Ekran kartına çay sıçraması

Arkadaşlar acil yardım, pc ye ekrana görüntü gelmiyor, 2 gün önce çay dökmüştüm yere, bilgisayarın kasası açıktı, içinede az da olsa sıçrama olmuştu, ama bi sıkıntı olmamıştı, 2 gün kullandım, şimdi bilgisayarı açınca ekrana görüntü gelmiyor?
Yanında bir de kurabiye vereydin tam olurmuş nasıl başardın ve bence çayla alakası yok eğer varsa bi kartı kurumaya falan bırak

Bırakın kurusun çünkü sıçramadan bir şey olmaz yani sanmam onunla ilgili olduğunu Ç)
Kurumaya bıraktınız mı derken döküşdükten sonra baktım bir şey olmadı, oyuna devam ettim, sonra uyudum zaten, Sabaha kadar kurumuştur, sonraki gün kullandım sorunsuz, bugün sıkıntı çıktı

Anakarta sıçramıştır. tüm donanımları çıkar. fırça yardımıyla temizle toz felan varsa tekrar tak ardından herşeyi.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yanii buna bişe olmuyosa bilmiyorum

Kurumaya bıraktınız mı derken döküşdükten sonra baktım bir şey olmadı, oyuna devam ettim, sonra uyudum zaten, Sabaha kadar kurumuştur, sonraki gün kullandım sorunsuz, bugün sıkıntı çıktı
Kanka şakayı bırakalım da bence kasanın tüm parçalarını çıkar bir kaç saat kurut sonra tak çalışmazsa bilmiyorum bir bilgisayarcıya baktır (GÜVENİLİR Bİ PCCİYE)

Nİye spamladın

İnşallah ana kartta sorun vardır
tüm parçaları ve kabloları çıkar anakartı fırça yardımıyla temizle. Selülozik tiner varsa soketleri de temizleyebilirsin. ardından herşeyi tekrar tak. Bios pili tak çıkar yap yapılabilecek herşeyi dene. Olacağını düşünüyorum.

tüm parçaları ve kabloları çıkar anakartı fırça yardımıyla temizle. Selülozik tiner varsa soketleri de temizleyebilirsin. ardından herşeyi tekrar tak. Bios pili tak çıkar yap yapılabilecek herşeyi dene. Olacağını düşünüyorum.
Şuana kadar hiç bilgisayar parçalaroyla uğraşmadım, sıkıntı çıkarabilirim, birde ana kart baya eski, bios güncellemesi bile en son 4 yıl önce yağılmıştı, daha dün parçaları ddr4 yükseltmek için ilk ana kartı almıştım

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Geri