Ekran kartına çay sıçraması

H1Karahan

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar acil yardım, pc ye ekrana görüntü gelmiyor, 2 gün önce çay dökmüştüm yere, bilgisayarın kasası açıktı, içinede az da olsa sıçrama olmuştu, ama bi sıkıntı olmamıştı, 2 gün kullandım, şimdi bilgisayarı açınca ekrana görüntü gelmiyor?

Bırakın kurusun çünkü sıçramadan bir şey olmaz yani sanmam onunla ilgili olduğunu Ç)

böyle durumlarda elektrikle hemen baglantisini keserek nemsiz ve sicak bir ortamda uzun sure beklemesi gerekir.

Tek sorum var hocam.
Ekran kartına nasıl geldi o.
Çay yüzünden olması çok zor bu arada.
Bi dakika ayrı bir şey farkettim, bilgisayarı açınca, klavye çalışmıyor, fareninde bazı ışıkları yanmıyor? Ne oluyor hiç bir şey anlamadım

Arkadaşlar acil yardım, pc ye ekrana görüntü gelmiyor, 2 gün önce çay dökmüştüm yere, bilgisayarın kasası açıktı, içinede az da olsa sıçrama olmuştu, ama bi sıkıntı olmamıştı, 2 gün kullandım, şimdi bilgisayarı açınca ekrana görüntü gelmiyor?
Hocam ilk dökülüşte bir şey olmamasının sebebi daha bir devreye ulaşmamış olması ve siz iyi bir kurutma yapamadıysanız devrelere değmiş olabilir tekrardan kurutup deneyin olmazsa bilgisayarcıya başvurmaktan başka şansınız kalmaz (güvenilir bir bilgisayarcıya başvurun ve çay döktüğünüzü ilk başta söylemeyini)

Forumda gördüğüm en garip konu olabilir hocam öncelikle tebrikler.
Olaya gelecek olursak nasıl başardınız yani mantıken kasanın kapağının kapalı olması gerek hadi o zaman açıktı yere dökülen çay nasıl oluyor ekran kartına sıçrıyor?
Neyse keyif çayı içmiş yarasın.

Hocam ilk dökülüşte bir şey olmamasının sebebi daha bir devreye ulaşmamış olması ve siz iyi bir kurutma yapamadıysanız devrelere değmiş olabilir tekrardan kurutup deneyin olmazsa bilgisayarcıya başvurmaktan başka şansınız kalmaz (güvenilir bir bilgisayarcıya başvurun ve çay döktüğünüzü ilk başta söylemeyini)
Şuanda klavyenin Işıklarıda yanmıyor, fareninde bazı ışıkları yanmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forumda gördüğüm en garip konu olabilir hocam öncelikle tebrikler.
Olaya gelecek olursak nasıl başardınız yani mantıken kasanın kapağının kapalı olması gerek hadi o zaman açıktı yere dökülen çay nasıl oluyor ekran kartına sıçrıyor?
Neyse keyif çayı içmiş yarasın.
Şöyle ki, çok ısındığı için açık bir şekilde kullanıyorum, oyun sırasında ani bir refleksle bardağa bi vurdum tak yere düştü, kırıldı, içindekilerde, etrafa sıçradı, olay bu

agalarla çay

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    82 KB · Hit: 30
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,421
Üyeler
192,715