Arama sonuçları: *

1. S

Rockstar hesabımı Epic Games'den kaldırırsak ne olur?

Arkadaşlar bunu yarım saattir araştırıyorum ve bunu otomatik şekilde yapılmadığını, Rockstar'a mail atılarak manuel bir şekilde yapılabildiğini öğrendim. FAKAT bir videoda bir husustan bahsetmiş. Eğer Epic Games'den Rockstar hesabını bağlantısını kaldırırsak onlinedeki her şey siliniyormuş...
  2. S

Bilgisayar Mühendisliği Laptop Önerisi

victus oyuncu serisi diye biliyorum. oyuncu laptoplarda pil ömrü kısadır. ama hem oyun oynim hem meslek icra edicem diyorsan oyun bilgisayarı da tercih edebilirsin tabii. ama güzel bir ofis bilgisayarı seni sürekli prize takılı güç kaynağından kurtarır. senin tercihin yani.
  3. S

Bilişim Güvenliği Teknolojisi mi Bilgisayar Programcılığı mı?

bence bilgisayar programcılığı. tabii nerede okuduğuna göre değişir bu bölüm önlisans olduğu için. benim bildiğim eğitimi iyi olan bir Gazi var bir de Fırat dı sanırım emin değilim. ben Gazi de okudum bilgisayar programcılığını yeni yeni iş arayışına girdim. DGS diye bir sistem var belki...
  4. S

Gaming Laptop Önerir misiniz?

evet 1080p hamza hahhaahhaha
  5. S

benlik sıkıntı yok ağlayan sensin. 4070 4000 serisine gire düşük kaldığının farkındayım ama en azından 3070 den fazla puan alıyor benchmark da. keyfin bilir sen kendini avut :D
  6. S

hee ucuz modelleri diyorsun yani. alan kişi bakıp alır umarım o zaman :) ben rog serisi normal olanını önermiştim zaten ama siz bilirsiniz. arkadaşın kendi kullandığı laptop da darboğaz varmış. dediğim gibi parası sınırlı olan arkadaşlar düşünerek alır umarım. :)
  7. S

hee paran yetmeyince kendini böyle avutuyorsun demek. iyiymiş kardeşim.
  8. S

acaba dldsr desteklemeyen oyunlarda ne yapıyorsun merak ediyorum. allah allah abi hp bunu nasıl hesaplayamaz. sen sanal 2K ile keyfine bak o zaman kardeşim hahahaha
  9. S

darboğaz mı allah allah abi ne alaka hp bu nasıl darboğaz olur :q 1690184610 sanal 2K ile orjinal 2K yı kıyaslıyorum nereden bildin
  10. S

sen de 1080p laptop da 2K da test ettim diye yalan söylememelisin bence. internetten bakıyorum nedense 1080P gözüküyor. :)
  11. S

Allah Allah dalgalanma yarım dakika oluyor muymuş ya :D
  12. S

low ayarlarda mı :ROFLMAO:
  13. S

HAHAHAHA aynen kardeşim laptop soran birisine laptop alma abi masaüstü al diyenlerle aynı kafada bir yorum olmuş tebrikler
  14. S

ha ayrıca videonun sonlarına doğru baktım da fps in düşmüş :D
  15. S

Mühendislik hatası mı? Sen teknik servise yollayanları duydun mu? Onlar senin gibi mühendislik hatası demiyor da merak ettim sadece.
  16. S

senin bu aldığın fps in aynısını sen 1080p de alırken g18 2K da alıyor ama sen bilirsin knk hp iyidir aynen :D
  17. S

batarya tarafında öyle bir sorun olduğunu biliyorum. bu da tr de böyle zaten. o da ağır yük altındayken oluyor. yani batarya sorununu söyleyip valorant da test etmek epik olmuş. 1690182316 ayrıca tek sorunu batarya zaten. başka sorunu olmadığı için bu modeli tercih ettim. Ha ayrıca Metro Exodus...
  18. S

Yetiştirilmek üzere yeni mezun arayan şirketler

Merhaba. Ben gazi üniversitesi bilgisayar programcılığı mezunuyum. Çok yakın zamanda mezun olacağım. Yetiştirilmek üzere, yeni mezun iş ilanlarına başvuru yapıyorum. Bildiğiniz iş arayanlar için kariyer.net ve indeed.com dışında başka yerler var mı? Ya da direkt şirket biliyor musunuz yazılım...
  19. S

armoury crate nin arka planda gpu ve ram tüketmesi kadar normal bir şey yok çünkü hem oradan animasyonlu arkaplan kullanıyorum hem de yazılım bilgisayarın beyni gibi. ayrıca içinde i9 13. nesil ve 64 gb ram var sence bu ne kadar umurumda olabilir ? Sürücülerle ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım...
  20. S

ben hp kullanacak durumda değilim kardeşim asus rog G18 kullanıyorum çok şükür :) ayrıca hp nin servisi leş ötesi kim ne derse desin arkadaşımın çektiği sıkıntıyı ben biliyorum o yeterli bana.
Top Bottom