Neler Yeni

Gaming Laptop Önerir misiniz?

Sectury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ahmet emin yavuz
1080P de 300 Fps alıyor bilgisayar darboğaz olduğu için. O yüzden Nvidia DLDSR ile 2K işleyip görüntüyü oyunuyordum :) .

Tabi kesin nvidia DLDSR teknolojisine aşinasındır şimdi ona da "ee ekran 1080P ondan böyle hehehe" falan yazarsın.

Yalan konuşarak Senin seviyene düşmem merak etme :)
darboğaz mı allah allah abi ne alaka hp bu nasıl darboğaz olur :q
Mesaj otomatik birleştirildi:

1080P de 300 Fps alıyor bilgisayar darboğaz olduğu için. O yüzden Nvidia DLDSR ile 2K işleyip görüntüyü oyunuyordum :) .

Tabi kesin nvidia DLDSR teknolojisine aşinasındır şimdi ona da "ee ekran 1080P ondan böyle hehehe" falan yazarsın.

sanal 2K ile orjinal 2K yı kıyaslıyorum nereden bildin

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
sanal 2K ile orjinal 2K yı kıyaslıyorum nereden bildin
Teknolojiyi oku gel bakalım. DLDSR görüntüyü 2K işler ve 1080P ye düşürür. Böylece kalite artışı sağlanır.
darboğaz mı allah allah abi ne alaka hp bu nasıl darboğaz olur :q

3070 darboğaz oluyor 1080P için değil 4K için üretilmiş bir kart çünkü.

Kuzum teknoloji öğren sonra konuşalım. Artık zaten Asusu da savunamıyorsun sadece HP yi b*kluyorsun, böyle kaliteli olmuyor tartışma. Sadece ağlıyorsun gibi oluyor keyif almıyorum çocuk ağlatmaktan.

Sectury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ahmet emin yavuz

acaba dldsr desteklemeyen oyunlarda ne yapıyorsun merak ediyorum.
Teknolojiyi oku gel bakalım. DLDSR görüntüyü 2K işler ve 1080P ye düşürür. Böylece kalite artışı sağlanır.

3070 darboğaz oluyor 1080P için değil 4K için üretilmiş bir kart çünkü.

Kuzum teknoloji öğren sonra konuşalım. Artık zaten Asusu da savunamıyorsun sadece HP yi b*kluyorsun, böyle kaliteli olmuyor tartışma. Sadece ağlıyorsun gibi oluyor keyif almıyorum çocuk ağlatmaktan.
allah allah abi hp bunu nasıl hesaplayamaz. sen sanal 2K ile keyfine bak o zaman kardeşim hahahaha

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
dldsr desteklemeyen oyunlarda ne yapıyorsun merak ediyorum.
Dlsdsr desteklemeyen diye bir şey yok.
DLSS değil bu teknoloji.

Ekran kartına diyorsun ki görüntüyü 2K işle sonra 1080p ye düşür.
allah allah abi hp bunu nasıl hesaplayamaz
Hp nin olayla alakası bile yok :D,
2k monitörlü verisyonu da vardı, 4k olan da vardı. 1080P olan da vardı. Param 1080p ye yettiği için onu aldım, kasanın içi aynıydı. Ama ekran farkından 6k daha az ödedim. Çünkü DLDSR var :D

Sectury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ahmet emin yavuz
Dlsdsr desteklemeyen diye bir şey yok.
DLSS değil bu teknoloji.

Ekran kartına diyorsun ki görüntüyü 2K işle sonra 1080p ye düşür.

Hp nin olayla alakası bile yok :D,
2k monitörlü verisyonu da vardı, 4k olan da vardı. 1080P olan da vardı. Param 1080p ye yettiği için onu aldım, kasanın içi aynıydı. Ama ekran farkından 6k daha az ödedim. Çünkü DLDSR var :D
hee paran yetmeyince kendini böyle avutuyorsun demek. iyiymiş kardeşim.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran
acaba dldsr desteklemeyen oyunlarda ne yapıyorsun merak ediyorum.

allah allah abi hp bunu nasıl hesaplayamaz. sen sanal 2K ile keyfine bak o zaman kardeşim hahahaha
ASUS TUF FX505DX serisini biliyor musun? Hani GTX 1050 3GB'tan RTX 2060'a kadar olan ve Ryzen 5 3550H ve Ryzen 7 3750H'li çeşitleri olan. Heh, o cihazın RTX 2060'lısı fabrika çıkışlı darboğaza sahip. Ryzen 5 3550H ve Ryzen 7 3750H onu besleyemiyor çünkü.

Sectury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ahmet emin yavuz
ASUS TUF FX505DX serisini biliyor musun? Hani GTX 1050 3GB'tan RTX 2060'a kadar olan ve Ryzen 5 3550H ve Ryzen 7 3750H'li çeşitleri olan. Heh, o cihazın RTX 2060'lısı fabrika çıkışlı darboğaza sahip. Ryzen 5 3550H ve Ryzen 7 3750H onu besleyemiyor çünkü.
hee ucuz modelleri diyorsun yani. alan kişi bakıp alır umarım o zaman :) ben rog serisi normal olanını önermiştim zaten ama siz bilirsiniz. arkadaşın kendi kullandığı laptop da darboğaz varmış. dediğim gibi parası sınırlı olan arkadaşlar düşünerek alır umarım. :)

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
hee paran yetmeyince kendini böyle avutuyorsun demek. iyiymiş kardeşim.
1690219856669.png

:) ağlamaya devam et.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşın kendi kullandığı laptop da darboğaz varmış.
Yazık... ailene sabır dilerim.

Satriani

80+ Bronze
Bu tartışmalar yüzünden Abdullah kardeşimizin laptop satın alımıyla ilgili videosu acilen gelmeli.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
benlik sıkıntı yok ağlayan sensin. 4070 4000 serisine gire düşük kaldığının farkındayım ama en azından 3070 den fazla puan alıyor benchmark da. keyfin bilir sen kendini avut :D
Benimle aynı fpsi alıyorsan dahasını söylemeye gerek yok :)

Top Bottom