Neler Yeni

Gaming Laptop Önerir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Reşit
çalışmıyor hocam, sizinki çalışıyorsa ne güzel. ama arkadaşım soğutucu dahil kullanıyor sıcaklığın benim tuf u geçtiği oluyor. ayrıca uzun vadede oyunda fps kaybı yaşanıyor
benim arkadaşımda var o söyledi işlemci 80-84 derece arası çalışıyor diye

Sectury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ahmet emin yavuz
HP'nin müşteri hizmetleri ASUS'dan çok daha iyi ek olarak bu bütçeye Lenovo gelmedi Türkiye'ye ne Legion ne de Ideapad bak bu kadar şey sayıyorum sana şimdi sen bakalım kendinden bir şüphe et saydığın cihazların bu bütçeye Türkiye'de olup olmadığını kısa bir sorgulama yap dediğimi anlarsın. Arkadaş MSI Bravo,Victus veya bütçe yükselirse ASUS Tuf RTX 4060 tercih edebilir daha fazla muhattap olmayacağım iyi günler.
Hele modele göre değil markaya göre bir şeyler söyleyen insanlarla hiç bir muhattapım olmaması lazım ama bazen kendime hakim olamıyorum :D
HP'nin mişteri hizmetleri iyi mi? Güldürme beni. Arkadaşımın işlemcisinde arıza vardı büyük performans kaybı vardı. Adamlar değiştirmedi laptop u sorun yok dediler. Sonra mahkemeye verdi ve kazandı. Sen Hp kullanmaya devam et 2 ay sonra donanımları yanınca görüşürüz hahahaha.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asla alınmaz attığınız cihaz. Ederinin çok üzerinde satılıyor. RTX 4050'li cihazlar mevcut o paraya.
4050 li cihazlar mevcut diyorsun ama hangi marka? ona bakarsan ülkemizde şu anda en ucuz olan laptoplar monster laptoplar. malzeme kalitesi yerine teknik özelliklere bakacaksan al monster geç. iki gün sonra cs oynarken 100 dereceyi geçince görürüm seni.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
HP'nin mişteri hizmetleri iyi mi? Güldürme beni. Arkadaşımın işlemcisinde arıza vardı büyük performans kaybı vardı. Adamlar değiştirmedi laptop u sorun yok dediler. Sonra mahkemeye verdi ve kazandı. Sen Hp kullanmaya devam et 2 ay sonra donanımları yanınca görüşürüz hahahaha.

4050 li cihazlar mevcut diyorsun ama hangi marka? ona bakarsan ülkemizde şu anda en ucuz olan laptoplar monster laptoplar. malzeme kalitesi yerine teknik özelliklere bakacaksan al monster geç. iki gün sonra cs oynarken 100 dereceyi geçince görürüm seni.
@HmzaY'nin 3 kere cihazı değiştirildi ve en son ona HP Omen 3070'li cihaz vermişlerdi Pavilion cihazdan kendisi ne kadar sıkıntı yaşamış olsun en sonunda problemi çözüldü ve kendisi ondan sonra Zephyrus modeline geçti arkadaşınla ilgili durumu bilmiyorum fakat deneyimini yaşamış arkadaşlarım ve tanıdığım da var ve bu arada HP kullanmıyorum Victus cihazınızı denemiştim ve gayet sıcaklıkları normal testlerde değerleri gayet iyi çıktı. Üzgünüm ki komik değilsin yapmacık davranıyorsun :/ ek olarak Hamza sürekli ASUS Teknik servisiyle problem de yaşadı hala sorunu çözülmedi galiba HP'nin Asus teknik servisinden daha iyi olduğunu düşünüyorum ve her şeye marka gözünden bakıyorsun bakış açın çok yanlış senin model üzerinden bir şeyler söylemen gerekiyor bir markanın her cihazı sorunlu olmuyor ne yazık ki :D sana göre her markanın cihazları problemli 100 derecede çalışıyor kronik sorunlu aynen :)

Son düzenleme:

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran

Saçmalamışsınız. Monster kazık şu an mesela bu bir. İkincisi cihazların bir sorunu yok. Yanlış bilgileriniz ile kendinizi kazıklamak istiyorsanız sizin tercihiniz.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
HP'nin mişteri hizmetleri iyi mi?
Türkiyedeki en iyi müşteri hizmetleri hp de.

işlemcisinde arıza vardı büyük performans kaybı vardı. Adamlar değiştirmedi laptop u sorun yok dediler.
Çünkü türkiyede hiç bir servis sorunu analiz etmiyor. Sizin sorunu analiz edip. Şunu şöyle yapınca böyle oluyor, bunu böyle yapınca şöyle oluyor diye video ile göndermeniz gerekiyor.

Sonra mahkemeye verdi ve kazandı.
Tüketici hakem heyetinde bilir kişi çoğu zaman kullanıcıya hak veriyor zaten. Sorun olmasa bile cihazda + puanla başlıyorsunuz.

2 ay sonra donanımları yanınca
Pavilion kullanıyorsan doğru. Ama omen serisi dünyadaki en premium fabrikasyon cihazdır.

Sectury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ahmet emin yavuz

Çünkü türkiyede hiç bir servis sorunu analiz etmiyor. Sizin sorunu analiz edip. Şunu şöyle yapınca böyle oluyor, bunu böyle yapınca şöyle oluyor diye video ile göndermeniz gerekiyor.

Tüketici hakem heyetinde bilir kişi çoğu zaman kullanıcıya hak veriyor zaten. Sorun olmasa bile cihazda + puanla başlıyorsunuz.

Pavilion kullanıyorsan doğru. Ama omen serisi dünyadaki en premium fabrikasyon cihazdır.
ben hp kullanacak durumda değilim kardeşim asus rog G18 kullanıyorum çok şükür :) ayrıca hp nin servisi leş ötesi kim ne derse desin arkadaşımın çektiği sıkıntıyı ben biliyorum o yeterli bana.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
asus rog G18 kullanıyorum çok şükür
mühendislik hatası kullanıyorum desene :D, armoury create arkada boşuna cpu ve ram tüketiyor. sürücü sıkıntıları. Wifi sürekli packet loss yaşatan sürücülerle harika.

Sectury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ahmet emin yavuz
mühendislik hatası kullanıyorum desene :D, armoury create arkada boşuna cpu ve ram tüketiyor. sürücü sıkıntıları. Wifi sürekli packet loss yaşatan sürücülerle harika.
armoury crate nin arka planda gpu ve ram tüketmesi kadar normal bir şey yok çünkü hem oradan animasyonlu arkaplan kullanıyorum hem de yazılım bilgisayarın beyni gibi. ayrıca içinde i9 13. nesil ve 64 gb ram var sence bu ne kadar umurumda olabilir ? Sürücülerle ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım dostum sen acaba hp nin ürünlerden mi bahsediyorsun aklın oraya kaydı sanırım :D

ha gerçi şey de olabilir. bir kaç hatalı ürün alan kişilerin yorumlarına bakarak da böyle başkalarının yorumlarını bana satıyor olabilirsin de sıkıntı değil ama ben kullanıcı olarak hiçbir sorun görmedim.

Saçmalamışsınız. Monster kazık şu an mesela bu bir. İkincisi cihazların bir sorunu yok. Yanlış bilgileriniz ile kendinizi kazıklamak istiyorsanız sizin tercihiniz.
monster kazık mı? ben 1 ay önce laptop alırken diğer markalara göre neden ucuzdu ya da bir günde mi zam geldi acaba şaşırtıcı .q

adam video attı zaten kardeşim hala hp yi nasıl savunuyorsun şaşırtıcı. hp kullanıcısı mısın? ona göre kapatalım konuyu direkt uzatmaya gerek yok. yani bilgisayarı açıp sadece bir test yapmaları bile yetiyor bunu nasıl savunabilirsin anlamıyorum.

Son düzenleme:

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
ram tüketmesi kadar normal bir şey yok

:) yazık sana.

bir kaç hatalı ürün alan kişilerin yorumlarına bakarak da böyle başkalarının yorumlarını bana satıyor olabilirsin
Aynen bro zephyrus g15 kullanmıyorum zaten.

ona göre kapatalım konuyu direkt uzatmaya gerek yok.
Batarya ömrünü bir paylaş bakalım :) asus bilgisayarlarda adaptör yetmediği için bataryadan da güç çekmek zorunda kalıyor. Bataryanın ömrü mahfoluyor. Ayrıca oyun içi değerlerine de bakabilrsin. HP omen ve G18 arasındaki performans farkı çok net göreceksin.

Sectury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ahmet emin yavuz

Batarya ömrünü bir paylaş bakalım :) asus bilgisayarlarda adaptör yetmediği için bataryadan da güç çekmek zorunda kalıyor. Bataryanın ömrü mahfoluyor. Ayrıca oyun içi değerlerine de bakabilrsin. HP omen ve G18 arasındaki performans farkı çok net göreceksin.

batarya tarafında öyle bir sorun olduğunu biliyorum. bu da tr de böyle zaten. o da ağır yük altındayken oluyor. yani batarya sorununu söyleyip valorant da test etmek epik olmuş.

ayrıca tek sorunu batarya zaten. başka sorunu olmadığı için bu modeli tercih ettim. Ha ayrıca Metro Exodus da 2K full grafiklerde test ettim öyle pilden düştüğünü görmedim. Belki 3 4 saatlik oynama sürelerinde olabilir ama o da dediğim gibi ağır yükte çalışırken. Ayrıca acaba bu diğer dandik markalar neden biraz daha yüksek özellikli bilgisayarları daha ucuza satıyor acaba :D fiyatı belli ediyor zaten sıkıntı yok.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Sectury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ahmet emin yavuz

senin bu aldığın fps in aynısını sen 1080p de alırken g18 2K da alıyor ama sen bilirsin knk hp iyidir aynen :D

Top Bottom