Arama sonuçları: *

1. yunusnrmn

Whatsapp kapatmama rağmen online görünüyorum

hayır kapatıyorum özellikle özen gösteriyorum ama devam ediyor
  2. yunusnrmn

arkadaşlarım söylüyor
  3. yunusnrmn

Merhaba arkadaşlar whatsapp dan çıkmama rağmen online görünmeye devam ediyorum yardımcı olabilecek var mıdır lütfen.
  4. yunusnrmn

Whatsapp çıkmama rağmen çevrimiçi görünüyorum

söylemek istediğini anladım ama ben sırf bu yüzden wp web den bile çıkış yaptım uygulamayı telefondan tamamen kapatıp ekranı kilitliyorum ama hala online kalıyorum çok garip oldu artık
  5. yunusnrmn

Whatsapp çıkmama rağmen çevrimiçi görünüyorum

Merhaba arkadaşlar whatsapp dan çıkmama rağmen dakikalarca online kalmaya devam ediyor olarak görünüyorum bunun çözümünü bilen var mıdır ?
  6. yunusnrmn

Onaylanmamış crdownload dosyası sorunu

Merhaba arkadaşlar PC yeni formatladım gerekli şeyler indirirken her indirdiğim dosyadan sonra bir adet onaylanmayan crdownload dosyası olduğunu gördüm. İndirilmesi tamamlanması için tüm dosyaları bekledim ama öyle olmasına rağmen bahsettiğim dosya oluşuyor bu sorunu nasıl çözerim Bu bir tür...
  7. yunusnrmn

Valorant Oyunu Alta Alınca Ekran donuyor Hiç Bir İşlev Yapılmıyor

Sorunu bende yaşıyorum henüz çözümü bulamadım.
  8. yunusnrmn

Bilgisayarım bir anda donup kalıyor

Bilgisayarım hiçbir şey yapmıyorken donup kalıyor , mouse klavye çalışmıyor seste kesiliyor. Pc açma kapama düğmesinden kapatıp açınca kendine geliyor son 1 aydır belirsiz aralıklarla olmaya başladı. Özellikle netflix izlerken bir süre mouse dokunmayınca olduağunu farkettim. Sizce nedeni nedir...
  9. yunusnrmn

Silverstone PF240 sıvı soğutma fan sesi geliyor

daha kaliteli sıvı sogutma bakarız artık ikimizde bir dahakine
  10. yunusnrmn

anladım kanka bu şekilde de ayrı bi havalı olmuş bu arada haberin olsun teşekkürler yardımın için :)
  11. yunusnrmn

tek fanı çıkarıp garantiye gönderip böyle kullansam sorun yaşar mıyım sence ? ve kasanın üzerinden hafif bir tane vurdum ses falan kalmadı sorunsuz çalışıyor şu an :D
  12. yunusnrmn

evet öyle video atabilsem buradan atıcam ama 1635249748 youtube yüklüyorum 4sn lik video linkini atıyorum buraya.
  13. yunusnrmn

Bugün sıvı soğutmamın yalnızca bir tarafındaki fandan ses gelmeye başladı açıp baktım falan ama göze çarpan bir şey göremedim sizce nedeni nedir isteyene video da atabilirim
  14. yunusnrmn

Shadow Play Kullanamıyorum

Merhaba arkadaşlar Nvidia ekran kartlarının bir özelliği olan SHADOW PLAY özelliğini valorant oynarken kullanamıyorum türkçesi de Dikkat Çekenler olarak görünüyor oyun içerisindeki önemli anları kaydediyor PUBG veya Fortnite oynarken kayıt alıyor ama valorantta almıyor çözümünü bilen var mıdır ...
  15. yunusnrmn

İnceleme Canavar Uyandı! 5600X RTX3070 Sistemimizi Topladık!

FPS oyunu oynadığım için monitör böyle :)
  16. yunusnrmn

Logitech G Pro X discord bağlantı sorunu

Merhaba Pro X mouse kullanıyorum ama eskiden tek tuşla kendimi discord üzerinden susturabiliyordum discord bağlantılı bir uygulama olduğu için son 2 gündür bu olmuyor SS te göründüğü gibi bir işaret var uygulama silip yükledim ama düzelmedi daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu olduysa nasıl...
Top Bottom