evet öyle video atabilsem buradan atıcam amaSürtünme sesi gibi mi? Hani böyle tırrrr diye
youtube yüklüyorum 4sn lik video linkini atıyorum buraya.evet öyle video atabilsem buradan atıcam ama
Fanın dönmeye karşı bir direnci var mı peki? Yani diğer fana göre daha yavaş veya daha takıla takıla mı dönüyor?evet öyle video atabilsem buradan atıcam ama
Bu sorun bende de var. O fanı biraz daha kullanmaya devam edersen fan artık nerdeyse dönmemeye başlayacak. Bir fanı bu sorundan garantiye gönderdim yeni fan yolladılar, yeni fan da bozuldu şimdi sürekli bu sesi çıkarıyor. Garantiye göndermen lazım fanı, bu fanların ömrü yaklaşık 1 yılda bitiyor anladığım kadarıyla.
tek fanı çıkarıp garantiye gönderip böyle kullansam sorun yaşar mıyım sence ? ve kasanın üzerinden hafif bir tane vurdum ses falan kalmadı sorunsuz çalışıyor şu anBu sorun bende de var. O fanı biraz daha kullanmaya devam edersen fan artık nerdeyse dönmemeye başlayacak. Bir fanı bu sorundan garantiye gönderdim yeni fan yolladılar, yeni fan da bozuldu şimdi sürekli bu sesi çıkarıyor. Garantiye göndermen lazım fanı, bu fanların ömrü yaklaşık 1 yılda bitiyor anladığım kadarıyla.
O ses arada gidip geliyor sebebi fanın yağının azalması, ama silverstone öyle bir yapmış ki yağını kullanıcı istese de değiştiremiyor yani garantiye göndermen şart. Vurunca belki yağında bir oynama olduğundan düzelmiştir ama bi 6 ay daha kullanırsın en fazla çünkü bu semptomları göstermeye başladı mı elinde sonunda bozuluyor, şu an benimki de bu sesi çıkarmıyor mesela ama genelde çıkarıyor kafasına göre ve çıkardığı zaman çok çok yavaş dönüyor orada yağ azalmasından dolayı sürtünme oluştuğundan. Geçici olarak tek fan ile kullanırsan sorun olmaz ben bir bu sorundan dolayı ortadaki fan olmadan kullanıyordumtek fanı çıkarıp garantiye gönderip böyle kullansam sorun yaşar mıyım sence ? ve kasanın üzerinden hafif bir tane vurdum ses falan kalmadı sorunsuz çalışıyor şu an
anladım kanka bu şekilde de ayrı bi havalı olmuş bu arada haberin olsun teşekkürler yardımın içinO ses arada gidip geliyor sebebi fanın yağının azalması, ama silverstone öyle bir yapmış ki yağını kullanıcı istese de değiştiremiyor yani garantiye göndermen şart. Vurunca belki yağında bir oynama olduğundan düzelmiştir ama bi 6 ay daha kullanırsın en fazla çünkü bu semptomları göstermeye başladı mı elinde sonunda bozuluyor, şu an benimki de bu sesi çıkarmıyor mesela ama genelde çıkarıyor kafasına göre ve çıkardığı zaman çok çok yavaş dönüyor orada yağ azalmasından dolayı sürtünme oluştuğundan. Geçici olarak tek fan ile kullanırsan sorun olmaz ben bir bu sorundan dolayı ortadaki fan olmadan kullanıyordum
Alıntıyı görüntüle
Artık bu resimdeki sistemi kullanmıyorum bu resim eski ama şuan kullandığım sistemde 9 tane pf360 fanı var, biri bozuk şuan sırada hangisi bozulacak merakla bekliyorumanladım kanka bu şekilde de ayrı bi havalı olmuş bu arada haberin olsun teşekkürler yardımın için
daha kaliteli sıvı sogutma bakarız artık ikimizde bir dahakineArtık bu resimdeki sistemi kullanmıyorum bu resim eski ama şuan kullandığım sistemde 9 tane pf360 fanı var, biri bozuk şuan sırada hangisi bozulacak merakla bekliyorum
Ben değiştirdim zaten PF360'ı ama fanlarını hala kullanıyorum çünkü fanları cidden güzel ama keşke 1 yıl sonra bozulmasadaha kaliteli sıvı sogutma bakarız artık ikimizde bir dahakine