Neler Yeni

Silverstone PF240 sıvı soğutma fan sesi geliyor

yunusnrmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Yunus Emre Narman
Bugün sıvı soğutmamın yalnızca bir tarafındaki fandan ses gelmeye başladı açıp baktım falan ama göze çarpan bir şey göremedim sizce nedeni nedir isteyene video da atabilirim
1635249197879.png

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Sürtünme sesi gibi mi? Hani böyle tırrrr diye

yunusnrmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Yunus Emre Narman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bu sorun bende de var. O fanı biraz daha kullanmaya devam edersen fan artık nerdeyse dönmemeye başlayacak. Bir fanı bu sorundan garantiye gönderdim yeni fan yolladılar, yeni fan da bozuldu şimdi sürekli bu sesi çıkarıyor. Garantiye göndermen lazım fanı, bu fanların ömrü yaklaşık 1 yılda bitiyor anladığım kadarıyla.

yunusnrmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Yunus Emre Narman
Bu sorun bende de var. O fanı biraz daha kullanmaya devam edersen fan artık nerdeyse dönmemeye başlayacak. Bir fanı bu sorundan garantiye gönderdim yeni fan yolladılar, yeni fan da bozuldu şimdi sürekli bu sesi çıkarıyor. Garantiye göndermen lazım fanı, bu fanların ömrü yaklaşık 1 yılda bitiyor anladığım kadarıyla.
tek fanı çıkarıp garantiye gönderip böyle kullansam sorun yaşar mıyım sence ? ve kasanın üzerinden hafif bir tane vurdum ses falan kalmadı sorunsuz çalışıyor şu an :D

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
tek fanı çıkarıp garantiye gönderip böyle kullansam sorun yaşar mıyım sence ? ve kasanın üzerinden hafif bir tane vurdum ses falan kalmadı sorunsuz çalışıyor şu an :D
O ses arada gidip geliyor sebebi fanın yağının azalması, ama silverstone öyle bir yapmış ki yağını kullanıcı istese de değiştiremiyor yani garantiye göndermen şart. Vurunca belki yağında bir oynama olduğundan düzelmiştir ama bi 6 ay daha kullanırsın en fazla çünkü bu semptomları göstermeye başladı mı elinde sonunda bozuluyor, şu an benimki de bu sesi çıkarmıyor mesela ama genelde çıkarıyor kafasına göre ve çıkardığı zaman çok çok yavaş dönüyor orada yağ azalmasından dolayı sürtünme oluştuğundan. Geçici olarak tek fan ile kullanırsan sorun olmaz ben bir bu sorundan dolayı ortadaki fan olmadan kullanıyordum :D

IMG_2927.jpg

yunusnrmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Yunus Emre Narman
O ses arada gidip geliyor sebebi fanın yağının azalması, ama silverstone öyle bir yapmış ki yağını kullanıcı istese de değiştiremiyor yani garantiye göndermen şart. Vurunca belki yağında bir oynama olduğundan düzelmiştir ama bi 6 ay daha kullanırsın en fazla çünkü bu semptomları göstermeye başladı mı elinde sonunda bozuluyor, şu an benimki de bu sesi çıkarmıyor mesela ama genelde çıkarıyor kafasına göre ve çıkardığı zaman çok çok yavaş dönüyor orada yağ azalmasından dolayı sürtünme oluştuğundan. Geçici olarak tek fan ile kullanırsan sorun olmaz ben bir bu sorundan dolayı ortadaki fan olmadan kullanıyordum :D

Alıntıyı görüntüle
anladım kanka bu şekilde de ayrı bi havalı olmuş bu arada haberin olsun teşekkürler yardımın için :)

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
anladım kanka bu şekilde de ayrı bi havalı olmuş bu arada haberin olsun teşekkürler yardımın için :)
Artık bu resimdeki sistemi kullanmıyorum bu resim eski ama şuan kullandığım sistemde 9 tane pf360 fanı var, biri bozuk şuan sırada hangisi bozulacak merakla bekliyorum

yunusnrmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Yunus Emre Narman
Artık bu resimdeki sistemi kullanmıyorum bu resim eski ama şuan kullandığım sistemde 9 tane pf360 fanı var, biri bozuk şuan sırada hangisi bozulacak merakla bekliyorum
daha kaliteli sıvı sogutma bakarız artık ikimizde bir dahakine

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
daha kaliteli sıvı sogutma bakarız artık ikimizde bir dahakine
Ben değiştirdim zaten PF360'ı ama fanlarını hala kullanıyorum çünkü fanları cidden güzel ama keşke 1 yıl sonra bozulmasa

Top Bottom