arkadaşlar selam 3 aylık sıvı sogutucum çok memnundum bbu sabah bi açtım fandan bi tıkırtı bi gürültü dedim noluyo bi baktım fanın biri tıkırdıyor dedim kablo falan sarktı herhalde çarpıyor çıkardım fan kablosu bi köprü içinden geçiyor değmimiyor döndüğü mekanizmadan geliyor ses söktüğümde elimde çevirdim çevrirken kastırıyordu düzgün olan 10 tur atıyorsa aynı güçte bu 3 tür atıyordu sonra dedim sogutuyor yeni fan alana kadar idare etsin neyse dedim taktım pc ye tekrar başlattım ses kesildi 10 12 saat pc de takıldım oyun falan 10 saat sonra başladı tıkırdamaya tekrar 10 dk sonra geçti şimdi yine hafif tıkırtı sesi geliyor sebebi nedir sizce başına daha önce gelen oldumu video çektim yükleyemedim internette benzerini buldum cızırtı sesi pc sinden geliyor tıkırtısı benzer benle yorumlarınızı bekliyorum
desteğe yazdım bu fanlardan birini garanti kapasmında ya da kapsam dışı bana yollarmısınız ya da satarmısınız bulamadım dedim internette yenisini alıp değiştirmek istiyorum ama bulamadımda dip not olarak söyleyim
benzer problem videosu sonlara doğru olan ses benzer ilk başlardakide hemen hemen arada çıkardıgı ses cızırtıyı dikkate almayn
En ucuz DeepCool LT520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LT520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.849,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
sogutucumun linki
https://www.gencergaming.com/deep-cool-fk120-12-cm-kasa-fani#product-profile-carousel-4200 bu aynı fanmı acaba bilenler yazabilirmi