Neler Yeni

Yardım deep cool lt520 fan sesi

TRizzo19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
İsmail ŞAHİN
arkadaşlar selam 3 aylık sıvı sogutucum çok memnundum bbu sabah bi açtım fandan bi tıkırtı bi gürültü dedim noluyo bi baktım fanın biri tıkırdıyor dedim kablo falan sarktı herhalde çarpıyor çıkardım fan kablosu bi köprü içinden geçiyor değmimiyor döndüğü mekanizmadan geliyor ses söktüğümde elimde çevirdim çevrirken kastırıyordu düzgün olan 10 tur atıyorsa aynı güçte bu 3 tür atıyordu sonra dedim sogutuyor yeni fan alana kadar idare etsin neyse dedim taktım pc ye tekrar başlattım ses kesildi 10 12 saat pc de takıldım oyun falan 10 saat sonra başladı tıkırdamaya tekrar 10 dk sonra geçti şimdi yine hafif tıkırtı sesi geliyor sebebi nedir sizce başına daha önce gelen oldumu video çektim yükleyemedim internette benzerini buldum cızırtı sesi pc sinden geliyor tıkırtısı benzer benle yorumlarınızı bekliyorum

desteğe yazdım bu fanlardan birini garanti kapasmında ya da kapsam dışı bana yollarmısınız ya da satarmısınız bulamadım dedim internette yenisini alıp değiştirmek istiyorum ama bulamadımda dip not olarak söyleyim

benzer problem videosu sonlara doğru olan ses benzer ilk başlardakide hemen hemen arada çıkardıgı ses cızırtıyı dikkate almayn

sogutucumun linki

https://www.gencergaming.com/deep-cool-fk120-12-cm-kasa-fani#product-profile-carousel-4200 bu aynı fanmı acaba bilenler yazabilirmi
Aynı sorun bendede vardı fazladan fan aldım istersen satarım

zorlu123123

80+ Bronze
Aynı sorun bendede vardı fazladan fan aldım istersen satarım
aynı fanı buldum internette biraz kurcalayınca kendilerine mail attım geri dönsünler garantiye girermi bu girmez derlerse yeni fan alıcam
ordada iki soru geliyo aklıma orjinalini mi alsam gayet memnunum
yoksa daha güçkü bir fan alıp daha iyi performansmı alsam

TRizzo19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
İsmail ŞAHİN
aynı fanı buldum internette biraz kurcalayınca kendilerine mail attım geri dönsünler garantiye girermi bu girmez derlerse yeni fan alıcam
Ben orjinalini aldım dostum orijinali var fazladan 2 adet istersen gönderirirm sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fazla almamın sebebi belki kasamada takarım diyerekten.

zorlu123123

80+ Bronze
Ben orjinalini aldım dostum orijinali var fazladan 2 adet istersen gönderirirm sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fazla almamın sebebi belki kasamada takarım diyerekten.
15 20 gün içinde yeni bir fan yollayacaklarını söylediler bana uzun geldi 500 tl verip yenisini alıcagımı söyledim daha güçlü fan alsam daha iyi olmazmı şu durumda ne dersin bro

Monrch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yağız Aslan
arkadaşlar selam 3 aylık sıvı sogutucum çok memnundum bbu sabah bi açtım fandan bi tıkırtı bi gürültü dedim noluyo bi baktım fanın biri tıkırdıyor dedim kablo falan sarktı herhalde çarpıyor çıkardım fan kablosu bi köprü içinden geçiyor değmimiyor döndüğü mekanizmadan geliyor ses söktüğümde elimde çevirdim çevrirken kastırıyordu düzgün olan 10 tur atıyorsa aynı güçte bu 3 tür atıyordu sonra dedim sogutuyor yeni fan alana kadar idare etsin neyse dedim taktım pc ye tekrar başlattım ses kesildi 10 12 saat pc de takıldım oyun falan 10 saat sonra başladı tıkırdamaya tekrar 10 dk sonra geçti şimdi yine hafif tıkırtı sesi geliyor sebebi nedir sizce başına daha önce gelen oldumu video çektim yükleyemedim internette benzerini buldum cızırtı sesi pc sinden geliyor tıkırtısı benzer benle yorumlarınızı bekliyorum

desteğe yazdım bu fanlardan birini garanti kapasmında ya da kapsam dışı bana yollarmısınız ya da satarmısınız bulamadım dedim internette yenisini alıp değiştirmek istiyorum ama bulamadımda dip not olarak söyleyim

benzer problem videosu sonlara doğru olan ses benzer ilk başlardakide hemen hemen arada çıkardıgı ses cızırtıyı dikkate almayn

sogutucumun linki

https://www.gencergaming.com/deep-cool-fk120-12-cm-kasa-fani#product-profile-carousel-4200 bu aynı fanmı acaba bilenler yazabilirmi
Hocam hortlatacağım fakat aynısının bende daha yüksek seslisi halinde var ne yaptınız?

zorlu123123

80+ Bronze
Deepcool'a mı mail atacağız?
evet garanti yeni aldım diyip fotograf isticekler ve fatura gönderirsen 1 aya belki daha kısaya fan yollarlar 500 tl idi benim aldıgım fan 500 tl için 1 ay pc de o sesi çekemem diye satın aldım kendim ben yazdıgımda çalışma yapıcaklardı türkiyede belki bir depodan yollayabilrler sana artık

batuhan0088

80+ Bronze
Merhaba problemi çözebildiniz mi? Benzer bir ses problemi le520 modelinde bende yaşıyorum.

zorlu123123

80+ Bronze
Merhaba problemi çözebildiniz mi? Benzer bir ses problemi le520 modelinde bende yaşıyorum.
güncelleme ekliyim bu konuya çoğu insan yaşıcak 2.3 ay sonra

ilk olarak çözüm için yeni fan aldım 240mm radyatöre taktım iyi güzeldi taktıgım fanda aynı sesi yaptı :D

sonra eski fanı idaretenlik tekrar takayım dedim yaklaşık 1.5 aydır eski fanı kullanıyorum ve ses yapan fan şuan ses yapmıyor
yanlış olmakla beraber sanırsam belli bir kullanımdan sonra fanın etrafındaki bobin tarzı şeyler bollaşıyormu bir şey oluyor tıkırdama sesi yapıyor kastırıyorda dönüşünü yavaşlatıyordu 2 ay yattı eski ilk fan herhalde deşarjmı oldu topraklamamamı oldu ses yapmıyor reddittede böyle bir şey okumuştum aynı fan markasında buna bezner bişi demişlerdi haberiniz olsun tekrardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom