Arama sonuçları: *

1. A

Redmi note 7 den note 9 a keciş

Selam. Redmi note 7 kullaniyorum ve artik suyu cikti telefonun. Note 9 lar cok kullanisli ve uygun fiyatli gibi gozukuyor. Anacq onunda bunun gibi 6 ayda pert olmasini istemem. Kullananlardan tafsiye almak isterim. Ne eksiklikleri var
  2. A

Gta 5 online Ps plus olmadan oynamak.

Hayir. Gta 5 online bedava su an oynuyor millet arkadasimada sordum hala oynuyor . Bana o bildiri mesaji geldigi gun basladi bu. Ama ne kadar surecegi falan yazmiyor. 1629174138 Oynaniyor. Gir youtubdan bak. Ben nasil oynuyodum peki. Ps plus uyeligim coktan bitmisdi ancak son guncellemeden...
  3. A

1 Günlüğüne Biyolojik Olarak Karşı Cinsin Yerine Geçebilseniz İlk Ne Yapardınız?

Cinsel ilişki ve bop bol kendi vidyomu ve fotorafimi cekib arşivlerdim. Yarinlar icin
  4. A

Basinca ps plus alma sayfasina yolluyor. Ancaq bedava olmasi lazimdi ve bene banlanmiş degilim
  5. A

Ps4 GTA 5 online ps Plus olmadanda oynanabilir oldu yakin zamanda ve bende oynuyordum. Ve online oynarken birine yazılı küfür ettim ve birkaç gün sonra uyarı mesajı geldi, ettiğim küfürler rockstar tarafından silindi ama ne banlanmadım ne de askıya alınma olmadı. PSN- e giriş yapa biliyorum...
Top Bottom