Neler Yeni

Gta 5 online Ps plus olmadan oynamak.

Ali_musa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ali
Ps4 GTA 5 online ps Plus olmadanda oynanabilir oldu yakin zamanda ve bende oynuyordum. Ve online oynarken birine yazılı küfür ettim ve birkaç gün sonra uyarı mesajı geldi, ettiğim küfürler rockstar tarafından silindi ama ne banlanmadım ne de askıya alınma olmadı. PSN- e giriş yapa biliyorum bütün bedava oyunları online oynaya biliyorum ancak GTA 5 online oynama istediğim zaman ps Plus almamı istiyor. 2 haftadan fazladır bekliyorum başka mailde gelmedi. Ne yapmam lazım yardim edin.

Ekler

• 16291660746093205948436806700459.jpg
    16291660746093205948436806700459.jpg
    821.4 KB · Hit: 224

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,256
İsim
Mert Can Ergün
online bedava değil ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

plus olmadan oynanmıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: -cN4

BeKeAz

80+ Bronze
Ps4 GTA 5 online ps Plus olmadanda oynanabilir oldu yakin zamanda ve bende oynuyordum. Ve online oynarken birine yazılı küfür ettim ve birkaç gün sonra uyarı mesajı geldi, ettiğim küfürler rockstar tarafından silindi ama ne banlanmadım ne de askıya alınma olmadı. PSN- e giriş yapa biliyorum bütün bedava oyunları online oynaya biliyorum ancak GTA 5 online oynama istediğim zaman ps Plus almamı istiyor. 2 haftadan fazladır bekliyorum başka mailde gelmedi. Ne yapmam lazım yardim edin.
Hocam yanlisikla bedava olan psn plus 14 günlük denemeyi aktif etmis ve surenin bitmis olma ihtimali var mi

Ali_musa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yanlisikla bedava olan psn plus 14 günlük denemeyi aktif etmis ve surenin bitmis olma ihtimali var mi
Hayir. Gta 5 online bedava su an oynuyor millet arkadasimada sordum hala oynuyor . Bana o bildiri mesaji geldigi gun basladi bu. Ama ne kadar surecegi falan yazmiyor.

online bedava değil ki

plus olmadan oynanmıyor
Oynaniyor. Gir youtubdan bak. Ben nasil oynuyodum peki. Ps plus uyeligim coktan bitmisdi ancak son guncellemeden sonra bedava oldu ancak su an oynayamiyorum

online bedava değil ki

plus olmadan oynanmıyor
Oynaniyor. Gir youtubdan bak. Ben nasil oynuyodum peki. Ps plus uyeligim coktan bitmisdi ancak son guncellemeden sonra bedava oldu ancak su an oynayamiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,535
Üyeler
166,557
Son üye
toouu
Top Bottom