Arama sonuçları: *

1. greeno

Yardım Ekran kartım çok ısınıyor

sahte bir macun veya kalitesiz bir macun sürmüş olabilirsin
  2. greeno

Saints Row®: The Third™ Remastered türkçe yama

rez varsa lütfen
  3. greeno

hangi sistem daha iyi sizce

benim tercihim 3060 ti ekran kartından olurdu
  4. greeno

pubg ve r6 oynarken pc yanıyo yardım

anladığım kadarıyla düşük gereksinim gereken oyunlarda daha az ısınıyor daha yüksek gereksinim istiyen oyunlarda daha fazla ısınıyor sebepler büyük ihtimalde şunlar o zaman; 1. ekran kartı ve işlemci termal macunlarında sıkıntı var değiştirmen lazım 2.işlemci veya ekran kartı fanlarında...
  5. greeno

Arkadaşlar sizin stokları bu rezil fırsatcılar kapıyor.

malesef inancım yok ama elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum üzülüyorum çünkü
  6. greeno

evet haklısın bende onu diyorum ordada fırsatçılar var ordada fiyatlar uçmuş durumda yüzde 1000 kar yapmak var yüzde 10 kar yapmak var sen hiç mantıklı argümanlar söylemiyosun ama kardeşim valla :D
  7. greeno

bak sana birde şöyle anlatayım o zaman bir kişi bir kişidir kurtarıcam seni sistemin beyinine ördüğü bencillik duvarlarını :) . bak şimdi evin yanıyor veya bir orman yanıyor etraftan geçen insanlarda ya bırakın bizlik bi durum yok yansınlar diyor bu kafa yapısının bundan hiç bir farkı yok sen...
  8. greeno

anlamadım seni sanırım dolar kuru vs pek takip etmiyorsun ne yapalım fiyatlar böyle hadi takip etmiyorsun etrafındada hiç insan yok 3 5 ay çalışıp hayalindeki sistem için para biriktiren benim var kardeşim imkanı yok deniyor buna işte aylarca hayalindeki sistem için çalışıp didiniyor...
  9. greeno

bakıyorum da çoğunluk 'kardeşim yasak değil ki' diye bağrıyor. vah güzel ülkemin güzel gençleri etik kurallarından bir haber malesef. bunun adı ticaret değil kardeşlerim sizi aydınlatayım bunun adı fırsatçılık imkanı olmıyanlar için uğraşılıp ucuz ürün ayarlanıyor kısıtlı stokla bu adamlarda...
  10. greeno

Yardım Ekran Kartım 92 Dereceyi Görüyor

msi afterburner indir fan devrini en sona al en son güçle dönsün fanlar. fanların döndüğünden emin ol buna rağmen ekran kartın 62 dereceleri görüyosa yapıcak bir şey yok zaten aliekspresten almışsın bozuk kart sattıkları çok oluyor belki sahte kart bile olabilir
  11. greeno

Yardım Ekran Kartım 92 Dereceyi Görüyor

hem ekran kartı yeni diyorsun hemde termal macunu yeni değiştirdim diyorsun anlamadım vallahi. açıklık getirebilir misin ekran kartının içini açıp macununu değiştirdin mi
  12. greeno

Google mı Opera mı?

opera gx (y)
  13. greeno

Max 2000tl pc önerisi sadece kasa

biraz daha para biriktir 3000 e falan idarelik apu sistemler var. 2000 e alıcağın pc seni sinir krizine sokabilir.
  14. greeno

3000 tl sistem önerisi

malesef 3000 tl ye geliştirme yapabilceğin sıfır bir sistem alabilmen münkün değil 1 2 yıl idare edebilicek apu sistem alabilirsin anca @ThorJ kardeşimiz uygun bir apu sistem önermiş zaten.
  15. greeno

amd readion 5700 xt yoksa nvidia geforce gtx 1650

açık ara farkla 5700xt tabii ki. hatta ona 5700 alıcak bütçen varsa rtx 3060 bile bakılabilir yeni nesil bir kart almış olursun.
  16. greeno

3000 tl sistem önerisi

sıfır sistem mi 2.el sistem mi istiyorsun belirtir misin daha iyi yardımcı olmak adına.
  17. greeno

RTX 2060 en ucuz ve güvenilir hangi sitede?

https://www.akakce.com/ sitesi fiyat bilgisi almak için kullanabilirsin. tüm e-ticaret sitelerindeki fiyatları görebilirsin.
Geri