3000 tl sistem önerisi

kalyke177

80+
Reaksiyon skoru
16
merhabalar elimde 3000 tl var pc almak istiyorum bana 3200 tlyi geçmeyecek şekilde pc önerir misiniz?

sıfır sistem mi 2.el sistem mi istiyorsun belirtir misin daha iyi yardımcı olmak adına.

malesef 3000 tl ye geliştirme yapabilceğin sıfır bir sistem alabilmen münkün değil 1 2 yıl idare edebilicek apu sistem alabilirsin anca @ThorJ kardeşimiz uygun bir apu sistem önermiş zaten.

Bu hazır sistemi alabilirsiniz bütçenize uygun olarak. Yalnız satın alırken bir 8 GB RAM daha eklemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Anakartı yükseltmesi daha iyi olur bence çünkü ilerde yükseltme yapacakmış

Bu hazır sistemi alabilirsiniz bütçenize uygun olarak. Yalnız satın alırken bir 8 GB RAM daha eklemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Sistem gayet iyi.Eğer ekran kartlı illa olacak demezse arkadaş bir 8GB ram daha ekleyip alabilir.
Eğer ekran kartlı sistem istiyorsa toplama olarak GT 1030'dan aşağıya inmesin derim.
Bu kartın aşağısında bulunan r7 240,GT 730,710 gibi kartlar oyun amacıyla kullanılmaz bence.İş için kullanılır.

Sistem gayet iyi.Eğer ekran kartlı illa olacak demezse arkadaş bir 8GB ram daha ekleyip alabilir.
Eğer ekran kartlı sistem istiyorsa toplama olarak GT 1030'dan aşağıya inmesin derim.
Bu kartın aşağısında bulunan r7 240,GT 730,710 gibi kartlar oyun amacıyla kullanılmaz bence.İş için kullanılır.
hocam gt1030 r3 1200 ve 8 gb ramli bir pc işimi görürmü

hocam gt1030 r3 1200 ve 8 gb ramli bir pc işimi görürmü
Hocam açıkçası şuanda bir çok apunun gücü GT 1030'dan daha düşük bir seviyede.
Lakin şuanda ekran kartlarının fiyatlarının çok pahalı olup şuanki fiyatlar düzelene kadar çoğu kişi apuya yöneldi.
Konuya gelecek olursak işinizi görür.Youtube'da oyun testleri var.FPS oyunlarında 1080p'de düşük-orta ayarlarda gayet iyi bir performans veriyor.İşlemci zaten GT 1030'u besleyebilecek güçte.
Lakin ileride nasıl bir geliştirme yapacaksınız hocam?
Belki RTX serisi bir ekran kartı takarsanız işlemci ve anakartı değiştirmeniz gerekebilir.

Hocam açıkçası şuanda bir çok apunun gücü GT 1030'dan daha düşük bir seviyede.
Lakin şuanda ekran kartlarının fiyatlarının çok pahalı olup şuanki fiyatlar düzelene kadar çoğu kişi apuya yöneldi.
Konuya gelecek olursak işinizi görür.Youtube'da oyun testleri var.FPS oyunlarında 1080p'de düşük-orta ayarlarda gayet iyi bir performans veriyor.İşlemci zaten GT 1030'u besleyebilecek güçte.
Lakin ileride nasıl bir geliştirme yapacaksınız hocam?
Belki RTX serisi bir ekran kartı takarsanız işlemci ve anakartı değiştirmeniz gerekebilir.
hocam bu sistem bana 1-2 sene yeter 1-2 sene para biriktirip 2 sini de değiştirebilirim gerekirse,almamı önerir misiniz? böyle bi sistemi

hocam bu sistem bana 1-2 sene yeter 1-2 sene para biriktirip 2 sini de değiştirebilirim gerekirse,almamı önerir misiniz? böyle bi sistemi
1-2 sene yeter hocam.
GT 1030 eskiden tam bir fiyat/performans ürünüydü.
Sonra dolar falan derken 3 katına çıktı fiyatı.
Hocam GT 1030+R3 1200+8 GB ram'li bir bilgisayarın kafanızda listesini oluşturdunuz mu?İsterseniz oluşturayım hemen.

Önerdiğim sistem dışında düzgün bir sistem bulman zor bu bütçede maalesef.

Geri